Comparison Big: Deleng 20 Spyware Ponsel Paling Dinilai ing taun 2022

 

Iki dhaptar kabeh spyware ponsel paling dhuwur piranti lunak sing bisa ditemokake ing pasar.
Kita ndelok Telpon wis entuk mbandhingake kabeh fitur ndelok sing kasedhiya gumantung karo piranti lunak sing digunakake.

(Update Pandhuan Paling Anyar, 18 Januari 2022)

Bagan Bandhingan Paling Anyar

 

KLIK ING GAMBAR KANGGO NGAMPINGake

Spyware ponsel paling dhuwur dibandhingake perbandingan piranti lunak

Perbandingan piranti lunak spyware ponsel paling dhuwur

 

Piranti lunak ndelok telpon 5 bintang

 

Piranti lunak ndelok paling dhuwur Pamenang kapindho Tuku sing paling apik
apk mSpy App FlexiSpy Piranti lunak spy-highster-mobile-spy Aplikasi Spyera-telpon SpySoul
mSpy Flexispy Highster Mobile Telpon Spyera SpySoul

 

Piranti lunak ndelok ponsel apa sing paling cocog kanggo sampeyan? Fitur ndelok apa? Apa ratinge?

Telpon Spy minangka sumber telik seluler independen lan kita wis mbandhingake kabeh piranti lunak ndelok paling dhuwur sing kasedhiya ing pasar. Informasi kasebut diklumpukake pirang-pirang taun lan saiki kita pengin mbantu nggawe gambar babagan piranti lunak ndelok. Dadi yen sampeyan teka kanggo maca review piranti lunak spyware ponsel paling dhuwur, mula sampeyan pengin nemokake wangsulan saka pitakon ing ngisor iki.

Piranti lunak ndelok sing paling cocog kanggo aku?

Wangsulan kanggo pitakon iki ora gampang banget. Kabeh piranti lunak duwe kaluwihan lan kekurangan. Akeh kasus, kerugian iki regane, nanging aplikasi ndelok sing paling larang ora paling apik. Ana akeh faktor liyane sing bisa nyebabake keputusan sampeyan lan ing ngisor iki kalebu:

  • Fitur ndelok sing diduweni piranti lunak.
  • Stabilitas app ndelok.
  • Fasilitas ngawasi sing dirancang.
  • Aplikasi ndelok yaiku pangguna-loropaken. gampang digunakake.

Kepiye cara milih sing tepat kanggo aku?

Kaping pisanan, aku bakal ndeleng rating. Rating sing bisa dideleng ing tabel mbandhingake program Spyware paling dhuwur wis diwenehake amarga wis pirang-pirang taun riset. Sawetara aplikasi ndelok duwe kauntungan amarga duwe tradhisi sing dawa sing nyebabake kualitas dhuwur banget. Ing kene telpon Spyera misuwur.

Telpon Spyera minangka piranti lunak sing digawe kanthi nglumpukake pengalaman. Dheweke terus nganyari app ndelok lan saiki duwe salah sawijining piranti lunak ndelok utama ing pasar. Saliyane, aplikasi iki rada larang. Nanging piranti lunak telik iki nduwe rating sing apik banget, aplikasi stabil lan replay pelanggan mesthi positif. Dadi, yen sampeyan milih piranti lunak ndelok iki, sampeyan ora bakal getun.

Saliyane, FlexiSPY uga app ndelok sing stabil kanthi macem-macem fitur ndelok sing unik, pangembang isih ana ing mburi kualitas produk lan luwih murah. Dheweke duwe dhukungan pelanggan sing apik banget lan menehi sing paling apik kanggo menehi solusi kanggo kabeh masalah.

Solusi apa sing diwenehake?

Fitur inovatif anyar yaiku layanan instalasi jarak jauh kanggo para pelanggan.
Saiki sampeyan bisa memesan sesi jarak jauh karo teknisi sing duwe pengalaman, sing bakal ROOT / jailbreak target piranti seluler lan nginstal FlexiSPY kanggo sampeyan. Layanan opsional iki regane $ 39.99, nanging dakkira manawa luwih larang regane.
Priksa kabeh iki, aku menehi saran aplikasi ndelok iki minangka SOLUSI Telpon TELEFON TERBAIK!

Miwiti TRACKING SAIKI -> FlexiSPY SOLUSI TERBAIK
Piranti lunak ndelok liyane kanthi peringkat paling dhuwur yaiku:

  • mSpy,
  • Seluler sing luwih dhuwur,
  • SpySoul,

Napa piranti lunak iki?

mSpy minangka piranti lunak sing nduweni rating sing dhuwur banget saka para pangguna. Umpan balik pelanggan mesthi positif. Desainer produk iki wis ngupayakake banget kanggo nggawe aplikasi sing stabil lan inovatif. Apa sing inovatif?

Yen sampeyan nggoleki solusi iPhone, mSpy iku cocog kanggo sampeyan. mSpy minangka app pisanan sing bisa ngawasi iPhone sing ora jailbroken lan sampeyan ora kudu duwe akses menyang telpon.

Kepiye cara No-Jailbreak lan ora ana solusi akses?

Minangka gampang sabisa. Siji-sijine sing kudu ditindakake pelanggan yaiku input id Apple lan Sandi sing dibutuhake ing panel online lan wis ana! Dhaptar fitur ndelok kurang, nanging iki mung solusi sing adoh ing pasar.

Highster Mobile minangka piranti lunak ndelok paling laris saiki lan karakteristik kasebut regane larang lan akeh fitur ndelok sing maju banget. Iki nggawe produk iki ndelok program spying ponsel paling apik ing pasar.

SpySoul ana ing kene amarga fasilitas ngawasi. Kita ora bisa ngomong babagan stabilitas amarga durung ngerti ing pasar, nanging kita bisa ngobrol babagan piranti lunak ndelok sing canggih lan kuat. Uga, pelanggan milih piranti lunak iki amarga ngidini sampeyan instal maneh saka siji ponsel lan nginstal kaping pirang-pirang liyane.

iSpyoo duwe kabeh fitur ndelok canggih lan uga duwe siji fitur sing ora bisa ditemokake ing pasar ing Multi Piranti (3 piranti). Uga, iku anyar lan kita ora bisa ngomong babagan stabilitas, mula aku ora nyaranake minangka solusi sing apik.

Urutan 7 nganti 17 Piranti lunak ndelok telpon

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Gampang Spy Pro

Gampang Spy Pro

StealthGenie

StealthGenie

Ndelok seluler

Ndelok seluler

InnovaSPY

InnovaSPY

PhoneSheriff

PhoneSheriff

ImobiSPY

ImobiSPY

Gelembung Spy

Gelembung Spy

Spymaster

Spymaster

Riospy

Riospy

MerrySpy

MerrySpy

Ndelok seluler sapi

Ndelok seluler sapi

 

Napa kita menehi pangkat luwih murah kanggo piranti lunak ndelok liyane?

Ana akeh sebab kenapa kita menehi rangking ngisor piranti lunak liyane. Sawetara iku…

  • fitur advance,
  • saran pelanggan,
  • rega,
  • stabilitas app

… Lan uga yen ana produk sing padha karo pilihan sing luwih apik tinimbang sing iki. Sawetara produk kaya Sheriff Telpon duwe fasilitas ngawasi sing apik. Aplikasi iki uga stabil banget lan kabeh masukan positif nanging ora duwe fitur ndelok sadurunge. Napa sebabe ngono?

Desainer produk iki wis ngupayakake banget kanggo nggawe aplikasi iki kanggo kontrol wong tuwa lan bisnis. Alat iki nduweni fitur unik lan inovatif sing nggawe spesial. Uga, mSpy minangka solusi sing luwih apik lan yen sampeyan butuh aplikasi kanggo ngontrol wong tuwa, mula ana pilihan sing paling apik yaiku mSpy dudu PhoneSheriff.

Piranti lunak ndelok sing ora milih?

Nalika mbukak sawetara kaca web lan ndeleng katrangan piranti lunak sing apik. Kajaba iku, kabeh nduweni fitur advance uga fitur sing dibutuhake lan sampeyan mikir yen iki. Piranti lunak iki sampurna !!!
Iki soko sing ora kudu sampeyan lakoni amarga bisa uga app iki…

  • ora stabil,
  • bisa karo mung sawetara telpon,
  • ora duwe dhukungan

… Lan uga akeh liyane. Piranti lunak kanthi peringkat sing luwih murah kasedhiya kanthi alesan. Iki minangka piranti lunak sing ndelok situs Telpon ora menehi saran supaya sampeyan tuku.

 

Piranti lunak sing duwe durasi lisensi seumur hidup?

Piranti lunak kanthi durasi umur umume yaiku:

  • Seluler Highster,
  • SpySoul,
  • Spy gampang,
  • ImobiSpy
  • Spymaster.

Mangkene rong piranti lunak kanthi Highster Mobile lan SpySoul peringkat dhuwur. Alesan kasebut minangka fitur ndelok lan stabilitas. ImobiSpy duwe fitur ndelok kurang lan Spymaster ora stabil kaya sadurunge.

Piranti lunak ndelok sing duwe durasi seumur hidup minangka pilihan pelanggan pisanan?

Pilihan pertama ing panandha yaiku Highster Mobile Spy. Kanthi fitur sing diwenehake kanggo pangguna, rega sing luwih murah tinimbang produk liyane sing padha lan suwene lisensi umur app ndelok iki paling apik tuku piranti lunak ndelok. Ing artikel perbandingan piranti lunak ndelok ponsel, uga pengin menehi informasi lengkap babagan produk bebarengan.

Apa kaluwihan piranti lunak ndelok durasi seumur hidup liyane?

SpySoul luwih kuat, duwe fitur spionase liyane lan ngidini sampeyan instal maneh lan nginstal piranti lunak ing piranti liya kaping pirang-pirang. Iki minangka fitur sing inovatif lan bakal dadi solusi sing apik yen target diganti yaiku piranti ponsel amarga sampeyan bisa kanthi gampang mindhah piranti lunak telik menyang piranti anyar.

Easy Spy nduweni fitur ndelok sing luwih sithik nanging stabil lan regane murah. Yen sampeyan wareg karo fitur ndelok bisa dipilih kanthi apik.

ImobiSpy duwe kabeh fitur dhasar lan ora larang. Piranti lunak ndelok iki durung dingerteni ing pasar lan dadi sebab kenapa masarakat ora nggunakake lan uga ora stabil lan ing pirang-pirang kasus, ora bisa digunakake kaya biasane.

Spymaster banget kuat lan murah nanging ora stabil lan ing pirang-pirang kasus, ora bisa digunakake kaya biasane.

 

Smartphone ndelok

Smartphone ndelok

 

Apa liyane sing kudu aku ngerti babagan piranti lunak ndelok seluler?

Piranti lunak ndelok digunakake kanggo ndelok. Nanging apa ana sing kudu aku luwih dhisik ngerti?

Wangsulane ya. Kanggo ndelok kegiatan seluler target, sampeyan kudu ndownload lan nginstal app luwih dhisik. Ora ana cara liyane sing stabil lan luwih apik kanggo ndelok ponsel.
Kaping pirang-pirang masarakat ora ngerti manawa telpon Android ing pirang-pirang kasus kudu bosok supaya bisa kerja. Saben piranti lunak ndelok sing ngidini sampeyan ngawasi Facebook, Viber lan liya-liyane kudu bosok.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses ROOT lan cara nggawe kanthi bener, priksa artikel ROOT:

Informasi liyane -> Cara Root Ponsel Android

Uga, iPhone kudu jailbroken. Jailbreaking minangka prosedur sing ora mbebayani sing ngidini sampeyan nginstal aplikasi saka macem-macem sumber saliyane sing ditemokake ing Apple Store.

Uga ana cara kanggo ngawasi telpon Android tanpa bosok lan iPhone tanpa jailbreak.

Priksa manawa piranti lunak ndelok ndhukung platform seluler sampeyan.

Kabeh piranti lunak ndelok ngunggah informasi ing panel kontrol online, yaiku. server pamilik piranti lunak lan kanggo nindakake target telpon kudu ana sambungan internet. Utawa paling ora, kudu nyambung kadang informasi kasebut bisa diunggah. Spyware ponsel paling dhuwur dhukungan piranti Android lan iOS lan FlexiSPY lan Spyera Phone uga ndhukung Blackberry lan Symbian OS.

 

Tembung pungkasanku - Spyware ponsel paling dhuwur

Ana macem-macem piranti lunak ndelok ponsel ing pasar. Kanggo ngekstrak sing paling apik, iku mokal amarga piranti lunak ndelok 99% nindakake apa sing dirancang. telpon target ndelok. Piranti lunak sing sampurna kanggo sampeyan minangka kritéria sing cocog karo…

  • fitur ndelok,
  • rega piranti lunak ndelok,
  • fasilitas ngawasi sing dirancang,
  • gampang kanggo nggunakake

… Lan liya-liyane. Nanging saka dhaptar piranti lunak telusuran sing paling dhuwur, aku pengin ujar manawa FlexiSPY paling apik, mSpy minangka solusi jailbreak sing paling apik, lan Highster Mobile minangka solusi tuku sing paling apik. Uga, cathet manawa dhaptar iki bisa beda karo wong liya.

Telpon ndelok ngerti kepiye angel golek artikel sing apik lan ndelok piranti lunak ndelok ing Internet lan mulane kita nggawe review piranti lunak ndelok ponsel ndhuwur iki. Muga-muga review kita migunani lan sampeyan bakal bisa nemokake spyware ponsel paling dhuwur sampeyan lagi nggoleki.

5 Komentar ·  Ninggalake Komentar

  1. Apa aku bisa ndeleng telpon liyane tanpa ana download piranti lunak ing telpon sampeyan.?

  2. Apa piranti lunak ndelok ndhuwur sing ora mbutuhake rooting?

    • Hi,

      Yen sampeyan pengin nggunakake fitur kaya pelacak obrolan media sosial & IM tinimbang kabeh piranti lunak ndelok bakal entuk idin saka telpon target.

      Nanging, mSpy duwe fitur keylogger sing bakal ngemot konten pesen. Luwih lengkap babagan mSpy lan fitur keylogger ing kene:
      http://www.phonesspy.com/mspy-reviews-rating-2016-pros-cons-overview/

      Uga, Yen sampeyan ora pengin ROOT target telpon, aku nyaranake FlexiSPY sing ngidini sampeyan ngawasi akeh fitur. Fitur telpon target sing ora bosok FlexiSPY:
      - Log Telpon
      -SMS
      -MMS
      -Kaca
      -Gambar
      - Audio
      -Video
      -Lokasi
      -Kalendar
      -Kegiatan Browser
      -Kegiatan Aplikasi
      -Apik sing diinstal
      -Buku Alamat
      -Tandha
      -Ngrekam Panggilan
      -Ngrekam sakitar
      -Memotake Kamera
      -Spoof SMS
      -SIM Kabar Ganti

      Luwih lengkap babagan FlexiSPY ing kene:
      http://www.phonesspy.com/flexispy-app-for-android-and-iphone-flexi-spy-from-flexispycom/

      =============================
      Jeff
      Perwakilan Dhukungan Teknis
      Telpon Spy

  3. aku kelangan iphone 4s. aku duwe nomer imei. kepiye golek piranti

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Aplikasi ndelok telpon paling apik mSpy