Easy spy pro - Dening ILF Mobile Apps Corp.

Telpon ndelok pembayaran aman liwat Avangate

Suwene lisensi:  sakumur urip
Tuku saiki - USD $ 69.99

 

Gampang Spy Pro-utama tutup-FEAUTERS


5 alasan utama kanggo tuku piranti lunak ndelok ponsel Spy Easy Pro

  • Iki minangka piranti lunak ndelok sing kuat sing ngidini sampeyan ndelok ponsel kanthi mbatalake, gampang lan ora bisa dideteksi.
  • Instalasi piranti lunak mung mbutuhake telung menit lan sawise iku, sampeyan bisa ngawasi kabeh kegiatan kapan wae saka ngendi wae ing saindenging jagad.
  • Piranti lunak dirancang kanggo aplikasi sing ramah pangguna sing bisa nggunakake pamula uga pangguna tingkat lanjut.
  • Piranti lunak aman lan gampang digunakake, nanging uga cukup kuat kanggo nglacak uga ngawasi kabeh kegiatan sing didhelikake ing telpon target.
  • Piranti lunak nyedhiyakake upgrade gratis lan dhukungan pelanggan profesional lan uga sawise tuku, ora ana biaya tambahan, ora dikenani biaya saben wulan, ora ana kontrak lan durasi lisensi Sakumur urip.

 

Apa Easy Spy Pro?

Easy Spy Pro minangka piranti lunak ndelok sing kuat sing ngidini sampeyan ndelok ponsel kanthi cepet, gampang lan ora bisa dideteksi. Kanthi piranti lunak iki, sampeyan bakal bisa nglacak uga ngawasi kabeh kegiatan sing didhelikake ing telpon target. Kajaba iku, piranti lunak didesain dadi aplikasi sing ramah pangguna supaya bisa nggunakake sapa wae saka pangguna tingkat lanjut nganti pamula amarga desain kanggo navigasi sing gampang lan efisien uga panggunaan sing nyaman kanggo pangguna wiwit luwih enom nganti sing lawas.

Spy gampang - Coba Mung $ 69.99! Lisensi seumur hidup

Napa aku nggunakake Easy Spy Pro?

Kanthi piranti lunak iki diinstal ing telpon target, sampeyan bisa ndeleng kabeh kegiatan sing dipantau kapan wae saka ngendi wae ing saindenging jagad, 24 jam dina lan 365 dina saben taun. Pencipta piranti lunak Easy Spy Pro mesthi kerja keras kanggo nggawe fitur anyar lan nyenengake kanggo pangguna.

Piranti lunak kompatibel karo smartphone, iPad, lan tablet adhedhasar Android. Uga, piranti lunak terus dianyari kanggo tetep kompatibel karo kabeh model anyar.

Piranti lunak iki bisa nggunakake kabeh wong sing ora trampil nganti pangguna sing duwe pengalaman banget, mula dianjurake kanggo kabeh wong. Yen sampeyan duwe keraguan tinimbang Easy Spy Pro kuat uga solusi murah kanggo sampeyan.

Instalasi piranti lunak iki mesthine kudu gampang banget lan kurang saka 3 menit. Aplikasi kasebut dirancang supaya bisa digunakake kanthi diam-diam dadi sampeyan ora prelu kuatir manawa ana wong liya bakal weruh. Sawise instalasi rampung, sampeyan bakal bisa nglacak uga ngawasi kabeh kegiatan sing didhelikake ing telpon target.

Piranti lunak iki digunakake dening akeh pelanggan sing wareg ing saindenging jagad.
 

Kompatibilitas Spy Spy Gampang

Piranti lunak bisa digunakake ing akeh ponsel kalebu:

  • Android
  • Samsung
  • LG
  • Samsung
  • blackberry
  • iPhones
  • lan akeh liyane.

Easy Spy Pro terus nganyari kanggo tetep kompatibel karo kabeh telpon anyar sing bisa ditemokake ing panandha.

IOS sing kompatibel
Kabeh iOS kalebu rilis paling anyar didhukung.

  • iOS 3
  • iOS 4
  • iOS 5
  • iOS 6
  • iOS 7

Versi OS Android sing kompatibel
Kabeh versi OS Android didhukung karo piranti lunak iki.

  • 2.1
  • 2.2
  • 2.3
  • 3.0 / 3.1 / 3.2
  • 4.0
  • 4.1
  • 4.2
  • 4.3
  • 4.4

Telpon sing didhukung Spy Spy Pro Gampang

Piranti sing Didhukung Apple
Kabeh piranti Apple ndhukung piranti lunak iki kalebu:
iPhone 5
iPhone 5s
iPhone 5c
IPhone 4S
iPhone 4
iPhone 3GS
iPhone 3G
iPad

Telpon Didhukung Android
Kanthi piranti lunak iki, kabeh telpon Android didhukung ing KABEH negara karo kabeh panyedhiya ponsel.
Samsung
Samsung
LG
Motorola
Huawei
Kyocera
Sanyo

Telpon Sprint Kompatibel
Smartphone Blackberry Bold 9650
Blackberry Curve 8900 Smartphone
Blackberry Curve 3G 9300 Smartphone
BlackBerry Curve 3G 9330 Smartphone
BlackBerry Curve 8350i Smartphone
BlackBerry Curve 8530 smartphone
BlackBerry Tour 9630 Smartphone
Smartphone Blackberry Style 9670
HTC Teka
HTC EVO 4G
HTC EVO Shift 4G
Pahlawan HTC
HTC Tutul Pro2
iPhone 4
IPhone 4S
iPhone 5
Gema Kyocera
LG Optimus S Kab
Motorola i1 Kab
Motorola Brute i680
Motorola Clutch i465 Kab
Motorola Debut i856
Motorola i890 Kab
Motorola Renegade V950
Nexus S
Samsung Epic 4G Kab
Samsung Galaxy Tab
Samsung Instinct HD
Samsung Nyegat
Samsung Intrepid
Samsung Momen
Samsung Ngundhuh maneh
Samsung mulihake
Samsung Golek
Samsung Transform Kab
Sanyo Zio

Telpon Verizon sing Kompatibel
Smartphone BlackBerry Bold 9650
Blackberry Bold 9650 - Blackberry 6
Blackberry Bold 9930 Kab
Smartphone BlackBerry Curve 3G 9330
Blackberry Curve 8330 smartphone
BlackBerry Curve 8530 smartphone
Smartphone BlackBerry Storm 9530
Smartphone BlackBerry Storm2 9550
Smartphone BlackBerry Tour 9630
Casio Boulder G'Zone
Komando Casio G'Zone
Droid
Droid Charge 4G Kab
android 1
android 2
android 3
Droid Pro Kab
Droid R2D2 Kab
Droid Luar biasa
Droid Luar biasa II
Droid X
Droid X2 Kab
Eris droid
Samsung Imagio
Samsung Ozone
HTC Rezound
HTC Rhyme
HTC Thunderbolt 4G
HTC Tutul Pro 2
iPhone 4
IPhone 4S
iPhone 5
LG Sekutu
LG TOUCH Coklat
LG Fathom
LG Lucid 4G Kab
Revolusi LG
LG Vortex Kab
Motorola Bionic Kab
Jeruk Motorola
Motorola Devour
Motorola Razr
Motorola Xoom
Samsung Continuum
Ngisi daya Samsung Droid
Samsung Fokus
Samsung Galaxy
Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Stratosfer 4G
Sony Xperia

Telpon AT&T sing Kompatibel
Blackberry Bold 9000 Kab
Blackberry Bold 9700 Kab
Kurva Blackberry 3G
Kurva Blackberry 8310
Kurva Blackberry 8520
Kurva Blackberry 8900
Kurva Blackberry 9300
Blackberry Pearl 3G Kab
Flip Mutiara Blackberry
Obor Blackberry
Obor Blackberry 9810
HTC Aria
Samsung Galaxy
HTC Inspire
Status HTC
Samsung Sakubeng
HTC Tilt 2
HTC Vivid 4G
iPhone 3
iPhone 3G
iPhone 3GS
iPhone 4
IPhone 4S
iPhone 5
LG Phoenix Kab
LG Thrill
Motorola Atrix 4G Kab
Flipout Motorola
Samsung Infuse 4G Kab
Samsung Captivate Kab
Samsung Galaxy 5
Samsung Nexus S 4G
sony ericsson xperia
Sony Ericsson Lively

Telpon Ponsel sing Kompatibel
Kurva Blackberry 3G
Kurva Blackberry 8520
Blackberry Bold 9700 Kab
Blackberry Bold 9780 Kab
Blackberry Bold 9900 Kab
HTC Amaze
Samsung G1
Samsung G2
HTC HD2
Sensasi Samsung
LG Optimus T Kab
LG Double Play 4G
Motorola Klik
Motorola Cliq 2
Motorola CliqXT
Motorola Defy
Pesona Motorola
Samsung Pameran 4G
Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy 5
Samsung Vibrant
T Mobile Komet
T Mobile G2
T Mobile G2x karo Google
T Mobile Mytouch 3G
T Mobile Mytouch 4G T Mobile Sidekick 4G

Mobile Virgin sing Kompatibel
chaser
HTC EVO V 4G
HTC ONE V
iPhone 4
IPhone 4S
LG Optimus Elite Kab
LG Optimus Slider
Munggah Kyocera
Motorola Triumph Kab
Samsung Galaxy Reverb
Samsung Galaxy S2 4G
sukan

Telpon PCS Metro sing Kompatibel
Kurva Blackberry 8530
Huawei Ascend TapouT Edition
Huawei Ascend
Kyocera Domino
LG Helix Kab
LG Imprint Kab
LG Lyric
LG Optimus M
LG Pilih
Kode Samsung
Kontur Samsung
Samsung Kerajinan
Samsung Galaxy Indulge 4G

Telpon Seluler AS sing Kompatibel
Blackberry Bold 9650 Kab
Kurva Blackberry 9330
LG Apex Kab
LG Genesis
LG Optimus U Kab
Samsung Galaxy
Samsung Gabung
Samsung Ndhukung
Samsung Permata Kab
Samsung Mesmerize

Jaringan kompatibel piranti lunak

Easy Spy Pro bisa digunakake karo:
AT & T
T-Mobile
Verizon
Sprint
Metro PCS
lan karo kabeh panyedhiya layanan ponsel ing kabeh negara.

Spy gampang - Coba Mung $ 69.99! Lisensi seumur hidup

Fitur Software

Kanthi fitur Easy Spy Pro sampeyan bakal bisa ngawasi target telpon ora preduli ing endi target wong. Uga yen SMS utawa log telpon wis dibusak, sampeyan isih bisa ndeleng saka panel kontrol online dadi target wong ora bisa ndhelikake apa-apa saka sampeyan.

Fitur piranti lunak:

Pesen teks
Ngawasi kabeh pesen teks sing dikirim / ditampa saka telpon target.

  • Nomer telpon.
  • Kabeh pesen teks (data).
  • Jinis SMS (ditampa / dikirim).
  • Tanggal lan Wektu.

Log telpon
Deleng saben telpon sing digawe utawa ditampa kanthi informasi tambahan.

  • Nomer telpon.
  • Durasi telpon
  • Tanggal lan wektu telpon.
  • Jinis telpon (metu / ora kejawab / mlebu).

GPS nelusuri
Telusuri lokasi telpon target ing peta kanthi kabeh informasi liyane kaya jeneng dalan, jeneng kutha lan liya-liyane.

  • Pelacakan Real-Time.
  • Poin Lokasi.
  • Sejarah GPS.

Riwayat Browser
Deleng kabeh riwayat browser telpon target kanthi informasi tambahan.

  • Judhul kaca.
  • URL kaca web.
  • Tanggal lan wektu nalika dikunjungi.

Email
Kanthi piranti lunak iki, sampeyan bisa ndeleng kabeh Email sing ditampa / dikirim kanthi kabeh konten.

  • Pangirim email.
  • Panrima email.
  • Kabeh isi Email.
  • Email tanggal lan Wektu dikirim / ditampa.

Foto lan Video
Saben foto sing dijupuk lan video sing direkam ing telpon target diunggah menyang panel kontrol online sing bisa dideleng.

  • Video lengkap lan foto bermutu.
  • Tanggal lan Wektu foto / video.

Telpon Rekaman
Easy Spy Pro ngidini sampeyan ngrekam saben obrolan telpon target. Sampeyan uga bakal bisa ngrungokake pacelathon loro-lorone ing pamuter audio saka ponsel, tablet, PC.

  • Ngrekam obrolan loro-lorone.
  • Nomer telpon / sing nelpon.
  • Wektu lan dawa telpon.

Aktivasi Mikrofon Rahasia
Easy Spy Pro nggunakake nomer sing bisa disiyapake saka panel kontrol online kanggo ngaktifake mikropon. Sampeyan bisa ngetik limang nomer. Nalika nelpon saka telpon sing disetel banjur mikropon target telpon bakal diaktifake kanthi otomatis lan sampeyan bakal bisa ngrungokake sekitar target telpon.

  • Fitur ngrungokake lingkungan sing adoh.
  • Setel nganti limang nomer.
  • Nomer bisa diganti saka panel kontrol lan telpon normal bisa ditindakake.
  • Sampeyan bisa ngrungokake kabeh kaya sampeyan ing kana.

 

Piranti lunak ndelok ponsel profesional

Easy Spy Pro ora mesthi ana perangkat lunak mata-mata ponsel profesional sing luwih murah sing kasedhiya ing pasar. App ora mbutuhake biaya tambahan utawa biaya saben wulan. Piranti lunak iki nyedhiyakake sampeyan kabeh fitur dhasar lan stabil sing dibutuhake kanggo nglacak kegiatan sing didhelikake target wong target.

Kanthi piranti lunak ndelok ponsel profesional iki, sampeyan ora bakal ketinggalan apa-apa amarga kabeh kegiatan sing diawasi kanthi otomatis diunggah ing panel kontrol online sing aman, supaya sampeyan bisa ngakses data iki kapan wae saka ngendi wae ing saindenging jagad.

Dadi, yen anak utawa pegawe ndhelikake apa-apa saka piranti lunak sampeyan, mesthine piranti lunak paling murah lan paling canggih kanggo sinau kasunyatan lan nyegah tumindak sing ora dikarepake.
 

Suwene lisensi:  sakumur urip
Tuku saiki - USD $ 69.99

 

6 Komentar ·  Ninggalake Komentar

  1. Apa sing bakal daklakoni yen telpon target dicolong utawa diganti, bisa digunakake nganggo telpon anyar kanthi nomer sing padha

    • Hi Shamas,
      Ora, Easy Spy Pro duwe siji lisensi kanggo mung siji telpon. Iki tegese wis nyambung karo piranti lan sampeyan ora bisa nggunakake telpon liyane.
      Nanging, lisensi kasebut umure, mula bisa digunakake yen telpon dicolong utawa ora, yen telpon lagi aktif. Mesthi wae, sampeyan bisa ngirim komando remot lan mbusak kapan sing dikarepake.

      Nek iki mbantu.

      Best regards
      Jeff

  2. Aku manggon ing Kanada. Apa bakal bisa digunakake karo panyedhiya Rogers?

    • Hai Stephan,

      Ya, iku bakal bisa. Mung butuh sambungan internet kanggo ngunggah informasi menyang panel kontrol online.

      Regards Best,
      Jeff

  3. aku dadi bingung. Aku ngetutake pituduh kanthi maksimal… Aku ndownload kabeh javas. BTscanner nyoba mbukak ing platform SE Java…

    Apa BTscanner kanggo XP lan Vista mung? mulane kita kudu nindakake pemecahan masalah kompatibilitas? kabeh dhukungan teknologi yaiku wangsulan karo tautan babagan carane nggawe kompatibilitas motret utawa ngirim link kanggo troubleshoot saka kaca kasebut.

    Aku wis nyoba kabeh.

    Komputerku yaiku windows 8 lan duwe 8.1

    Aku kompatibilitas lan aku milih windows 8 kanggo saben 6 file… Apa bener? apa aku kudu milih sing digunakake komputer?

    Sistem iki nduweni XP lan yen aku ganti dadi 8 supaya bisa mlaku.

    Aku nyimpen lan aku nindakake kanggo saben 6 file ..

    Aku ngeklik folder maneh lan ngeklik BTSinstall banjur, aku ngeklik Ikon Scanner lan ora bakal mbukak.

    Aku uga nonton video kasebut ..

    Aku ngerti yen ing video instalasi nalika mbukak folder lan klik btsinstall salah siji saka enem file sing jenenge BTSscanner wernane lan katon kaya tumpukan buku.

    nalika mbukak folder kanggo ngeklik nginstal bts… scanner BTS ora ana warna lan ora kaya tumpukan buku.

    kabeh dheweke ujar manawa aku kudu njaluk kothak sing muncul, nate ana masalah nalika nginstal lan klik oke lan instal uga nalika layar ireng katon. Ya, aku ora entuk kesalahan sithik. nanging layar ireng pancen munggah ..

    Iki link kanggo video .. Aku ngetutake http://dpr5.com/btscanner/btscanner.html

    Aku ngeklik instal banjur klik ikon biru lan ora mbukak

    Aku pancen bingung. Aku ngenteni sedina muput lan nalika entuk wangsulan saka dhukungan. Dheweke mung menehi link sing wis diprogram saka kaca ... Sing wis dak coba. Aku butuh sawetara jinis personalisasi lan pangerten kanthi panjelasan babagan masalah kasebut. Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku 🙂

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Aplikasi ndelok telpon paling apik mSpy