MerrySpy Advanced - Dening MerrySpy Software Studio

Telpon ndelok pembayaran aman liwat Avangate

 
Suwene lisensi:  sakumur urip
Tuku saiki - USD $ 99.00 

 

Piranti lunak ndelok ponsel MerrySpy Advanced


5 alasan utama kanggo tuku piranti lunak ndelok ponsel MerrySpy Advance

  • MerrySpy Advance minangka salah sawijining piranti lunak ngawasi paling kuat sing ngidini sampeyan bisa ngontrol / ngawasi telpon Nokia S60 V2 kanthi mbatalake lan meneng wae.
  • Instalasi piranti lunak mung mbutuhake sawetara menit lan sawise iku sampeyan bisa ngawasi / ngontrol kabeh kegiatan telpon target.
  • Piranti lunak iki nyedhiyakake fitur kaya: ngrekam saben telpon, njawab telpon saka nomer telpon sing wis ditemtokake, nelpon kanthi meneng-menengan saka ponsel jarak jauh, terusake kabeh pesen SMS, kirim log telpon, kirim buku alamat lan liya-liyane.
  • Piranti lunak aman lan gampang digunakake. Sawise instalasi rampung, sampeyan ngirim perintah SMS (ora bisa dideteksi) kanggo ngontrol uga ngawasi aktivitas telpon target.
  • Piranti lunak nyedhiyakake upgrade gratis kanggo nambah fungsi lan kinerja piranti lunak.

Apa sing diarani MerrySpy Advance?

MerrySpy Advance minangka piranti lunak sing kuat banget supaya sampeyan bisa ngontrol / ngawasi telpon Nokia S60 V2 kanthi mbatalake lan ora ndeteksi. Kanthi aplikasi iki, sampeyan bakal bisa ngawasi uga ngontrol aktivitas telpon target. Piranti lunak iki aman lan gampang digunakake. Pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku nginstal aplikasi lan sawise ngirim pesen SMS, sing ora bisa dideteksi, kanggo ngontrol uga ngawasi aktivitas telpon target. Kanthi piranti lunak iki sampeyan duwe cara sing beda (anyar banget!) Kanggo ngontrol / ngawasi kegiyatan telpon target.

Napa aku nggunakake MerrySpy Advance?

Gunakake piranti lunak iki kanggo ngontrol / ngawasi telpon Nokia S60 V2. Instalasi gampang lan mung mbutuhake sawetara menit. Aplikasi iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo nyedhiyakake fitur kaya: ngrekam saben telpon, njawab telpon saka nomer telpon sing wis ditemtokake, nelpon kanthi meneng-menengan saka ponsel remot, nerusake kabeh pesen SMS, ngirim log telpon, ngirim buku alamat lan liya-liyane.

Kompatibilitas Advance MerrySpy

Piranti lunak ndhukung:

Nokia N70, Nokia N72, Nokia N90, Nokia 7610, Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682.

5 Komentar ·  Ninggalake Komentar

  1. Hi

    jeff

    matur nuwun kanthi sanget kanggo balesan lan perawatan

    piranti E72 yaiku:

    (
    Symbian OS 9.3)

    Apa sampeyan ngerti panyedhiya layanan ndelok situs web, aku bisa ndelok model iki

    • Hai Mansor,

      Sayange, ora ana piranti lunak sing bisa dipercaya sing bisa digunakake kanggo model lawas iki. Kabeh perusahaan sing slamet nganyari app ndelok telpon lan saiki ndhukung versi Android lan iOS.

      Best regards
      Jeff

  2. apa piranti lunak sampeyan bisa digunakake nganggo E72 nokia

  3. apa bisa merryspy bisa digunakake ing telpon Android liyane kaya TECNO H4, H5 lan liya-liyane?

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Aplikasi ndelok telpon paling apik mSpy