RioSPY - Rio SPY

CATETAN!

 
Aku Saran Sampeyan Priksa mSpy Amarga RioSPY Ora Bisa Dienggo maneh lan mSpy minangka Panggantos Paling Apik Saiki!

 
 

Telpon ndelok pembayaran aman liwat Avangate

 

5 alasan utama kanggo tuku piranti lunak ndelok ponsel RioSpy

  • Piranti lunak dirancang kanggo ngawasi lan nglacak piranti lunak sing efektif sing nyedhiyakake fitur sing apik kanggo pangguna.
  • Instalasi piranti lunak cepet, gampang lan butuh wektu kurang saka 3 menit lan sawise instalasi rampung informasi bakal wiwit katon ing akun online sampeyan.
  • Piranti lunak bisa digunakake kanthi gampang, gampang lan ora bisa dideteksi.
  • Piranti lunak nyedhiyakake para pelanggan supaya bisa ndeleng kabeh kegiatan telpon target 24/7 meh kanthi nyata, saka panel kontrol online.
  • Piranti lunak nyedhiyakake cara efektif kanggo nglindhungi anak saka bebaya, nglacak / ngawasi anggota kulawarga bocah kanggo mbukak kasunyatan lan ngamanake bisnis saka tumindak sing ora dikarepake para karyawan.

Apa sing dimaksud karo RioSpy?

RioSpy minangka salah sawijining piranti lunak monitoring lan pelacakan paling kuat sing nyedhiyakake cara efektif kanggo ngawasi lan nglacak kegiatan sing didhelikake. Piranti lunak iki minangka karya desain kanthi gampang, gampang lan ora bisa dideteksi dadi ora ana sing bisa nemokake.

Sawise instalasi rampung kabeh kegiatan dikirim ing akun online lan bobote data kegiatan, diunggah menyang server, nganti 100kb sing ora dingerteni pangguna target.

Napa aku bakal nggunakake RioSpy?

RioSpy kompatibel karo telpon Android lan iPhone. Piranti lunak iki dirancang kanggo aplikasi sing ramah pangguna supaya bisa gampang digunakake dening kabeh wong saka pangguna sing ora trampil nganti pangguna sing duwe pengalaman.

Yen sampeyan duwe keraguan utawa sampeyan pengin yakin babagan apa wae utawa wong liya, piranti lunak iki minangka solusi sing kuat, efektif lan murah kanggo sampeyan.

Piranti lunak iki nggunakake teknologi paling anyar kanggo nglacak lan ngawasi kabeh kegiatan sing didhelikake ing telpon target. Wong sing nginstal piranti lunak ing target telpon nduweni tampilan lengkap babagan kabeh kegiatan sing dipantau ing wektu nyata saka ngendi wae ing saindenging jagad.

Kompatibilitas RioSpy

Piranti lunak ndhukung Android lan iDevices. RioSpy terus nganyari piranti lunak iki supaya tetep kompatibel karo kabeh model anyar.
Piranti sing Didhukung Apple

Piranti lunak kompatibel karo kabeh iDevices lan kudu di-jailbreak:

  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • IPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPad

Piranti sing Didhukung Android

Piranti lunak ndhukung kabeh Android: 2.x - 4.x. telpon

  • 2.1
  • 2.2
  • 2.3
  • 3.0 / 3.1 / 3.2
  • 4.0
  • 4.1
  • 4.2
  • 4.3
  • 4.4

Fitur Software

Lacak lokasi GPS Telpon
Temokake riwayat Lokasi GPS lan riwayat GPS saiki
SMS
Dikirim lan nampa pijet teks
telpon
Ndeleng riwayat telpon
Akses Buku telpon
Deleng kabeh nomer sing disimpen
Monitor Internet Gunakake
Browsing History
Nyegat Pesen Instan
WhatsApp lan iMessage
Ndeleng File Multimedia
Ndeleng Foto lan Video
Rungokake Sekitar
Rungokake sekitar Telpon target (mung iPhone)
Remot kontrol
Control Panel
Kirim pesen SMS
Rasane Didhukung
Pilihan Dhukungan

Cathetan !! Android ora duwe fitur Instal Remote lan Jawaban Otomatis (telpon).

 

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Aplikasi ndelok telpon paling apik mSpy