SpyBubble – Spy Gelembung – Gelembung Spy

 

 

CATETAN!

 
Aku saranake sampeyan mriksa Mobile Highster Amarga SpyBubble ora bisa digunakake maneh lan Highster Mobile minangka Panggantos Paling Apik Saiki!

 
 

 

 

Ndhuwur 5 alasan apa kanggo tuku SpyBubble sel telpon lunak ndelok

  • Iku piranti lunak Spy advance sing nyedhiyakake luwih akeh fitur kanggo ngawasi tinimbang piranti lunak liyane sing saiki kasedhiya ing pasar.
  • Instalasi mung butuh sawetara menit lan sawise sampeyan bisa ngawasi kabeh kegiatan kapan wae saka ngendi wae ing saindenging jagad.
  • Iku pancene-loropaken sel telpon tracker apa ndadekake wong gampang kanggo nggunakake malah kanggo pamula.
  • Iku saged kanggo trek uga ngawasi kabeh aktivitas didhelikake saka telpon target supaya sampeyan ora perlu maneh wonder uga keganggu dhewe apa lagi ndhelikake saka sampeyan.
  • Iku nyedhiyani sampeyan cara advance kanggo nglindhungi dicekel bocah lan gedhe-gedhe tresna saka beboyo uga ngamanake bisnis saka prilaku bayangan karyawan.

Apa SpyBubble?

SpyBubble punika advance lan rampung pangguna-loropaken aplikasi sing nyedhiyani sampeyan mode siro kanggo trek uga ngawasi kabeh aktivitas didhelikake saka telpon target. Wong sing nginstal SpyBubble ing telpon target bisa ndeleng kabeh aktivitas teliti ing sembarang wektu saka ngendi wae ing saindhenging donya, 24 jam dina lan 365 dina setahun. lunak ndelok iki saiki salah siji saka ndhuwur ndelok softwer ing pasar. Pangripta tansah kerja keras kanggo nggawe fitur anyar lan nyenengake kanggo pangguna.

Instalasi SpyBubble kaya sing kudu gampang banget lan butuh 2 - 4 menit. Aplikasi kasebut dirancang supaya bisa digunakake kanthi stealthily supaya sampeyan ora perlu kuwatir yen ana wong sing bakal weruh. Sawise instalasi rampung sampeyan bakal bisa kanggo trek uga ngawasi kabeh aktivitas didhelikake saka telpon target.

Gelembung Spy uga minangka aplikasi sing ramah pangguna dadi sampeyan ora perlu dadi pangguna canggih kanggo nggunakake. Gelembung Spy bisa nggunakake sapa wae saka pangguna maju nganti pamula amarga dirancang kanggo navigasi sing gampang lan efisien lan uga nyaman kanggo pangguna saka sing luwih enom nganti sing luwih tuwa.

Dadi SpyBubble ora mangu salah siji saka piranti lunak ndelok ndhuwur ing pasar lan digunakake dening kedhaftar kabeh sak donya.

Napa aku nggunakake SpyBubble?

SpyBubble kompatibel karo paling telpon pinter, iPad lan tablet basis Android. Uga SpyBubble terus nganyari supaya tetep kompatibel karo kabeh model anyar.

Piranti lunak iki bisa nggunakake kabeh wong saka pangguna sing ora duwe pengalaman nganti pangguna sing berpengalaman, mula dianjurake kanggo kabeh wong. Yen sampeyan curiga ana wong sing ora jujur ​​​​karo sampeyan utawa sampeyan mung pengin yakin manawa ora ana kahanan sing mbebayani sing kudu kedadeyan tinimbang SpyBubble minangka solusi murah sing apik kanggo sampeyan. Piranti lunak SpyBubble nggunakake teknologi advance paling anyar kanggo trek lan ngawasi kabeh aktivitas saka telpon target. Wong ing saindenging jagad luwih saka 100,000 pelanggan sing seneng nggunakake piranti lunak SpyBubble kanggo nglacak lan ngawasi:

  • bocah,
  • kegiatan karyawan.

Kanggo Bocah-bocah

Kanthi SpyBubble sampeyan bisa langsung ngawasi lan nglacak panggunaan ponsel anak. Kita kabeh ngerti yen anak-anak kita bakal tuwa lan pengin njelajah jagad ing saubengé. Iki bisa mbebayani banget amarga kita ora tansah ana. Kanggo nyegah prilaku sing ora dikarepake, gunakake solusi SpyBubble sing murah. Kanthi SpyBubble sampeyan bakal bisa kanggo nemokake wong-wong mau kapan pengin, ndeleng ngendi padha wis, priksa manawa lagi ora melu ing sembarang aktivitas dilarang lan uga sampeyan bakal bisa kanggo njupuk lengkap kontrol apa arep ing ngarep. Kanthi SpyBubble sampeyan bisa langsung ndeteksi kahanan mbebayani lan mungkasi.

Kanggo karyawan

Piranti lunak SpyBubble menehi majikan cara sing luwih apik kanggo ngawasi karyawane kanggo mesthekake yen karyawane produktivitas lan jujur. Pelanggan kita konfirmasi manawa SpyBubble mbantu dheweke kanggo nyegah bocor data lan prilaku sing ora dikarepake para karyawan. Dadi yen sampeyan duwe mamang mbusak karo inexpensive solusi nggunakake SpyBubble advance lan rampung siro aplikasi ndelok seluler.

Apa pangguna liyane ngomong babagan SpyBubble?

Akeh pelanggan ngirim umpan balik positif. Kabeh padha duwe keraguan utawa mung pengin yakin. SpyBubble mbantu wong-wong mau kanggo nemokake bebener lan padha banget marem. Ing ngisor iki sawetara testimoni:

Anakku lan kanca-kancane

Nalika anakku miwiti sekolah menengah, dheweke nemokake kanca anyar. Dumadakan dheweke dadi moody lan kasar. Aku kuwatir banget babagan anakku, mula aku nemokake informasi babagan piranti lunak gedhe sing diarani SpyBubble. Aku mutusaké kanggo langsung nginstal SpyBubble ing ponsel. Aku ngerti yen klompok kanca iki ala kanggo anakku. Padha alkohol dank kabeh wektu lan wis banget ala tindak tanduk kanggo kabeh. Aku nglarang putrane kanggo sosialisasi karo wong-wong mau, lan saiki wis normal maneh thanks kanggo SpyBubble.

Katy Moore

Alexa Company

Pesaingku ngerti kabeh babagan aku lan perusahaanku. Aku banget duka lan kuciwa amarga informasi iki bisa ngerti mung sawetara karyawan. Aku nginstal SpyBubble ing kabeh seluler bisnis kanggo sinau bebener. Iku dadi salah sawijining karyawan paling apik sing ora bakal daksangka. Aku langsung murub wong lan tak ala nanging bebener referensi saka kula.

Davis Taylor

SpyBubble mlebu

Dhukungan SpyBubble

Hotline:

+31 88 000 0008 Internasional

+1 (650) 963-5701 USA / Kanada

(Dhukungan telpon Inggris 24/7 kanggo masalah pembayaran online.)

Dhukungan pelanggan prioritas SpyBubble

Njaluk Response Luwih Cepet

SpyBubble: Dhukungan prioritas dhukungan prioritas
Tuku saiki - USD $ 9.95

ulasan SpyBubble

Kita mung nggawe tes ekstensif supaya review bakal teka.

Instalasi SpyBubble

Sampeyan bisa mriksa pandhuan instalasi kanggo SpyBubble kene: Cara nginstal SpyBubble

Kompatibilitas Gelembung Spy

Android

  • Huawei Ascend
  • Huawei M860 Kab
  • Huawei U8230 Kab
  • ZTE Blade
  • Acer e110 Kab
  • Google G1
  • Google G2 myTouch
  • google nexus siji
  • T-Mobile G1
  • T-Mobile G2 Tutul
  • T-Mobile MyTouch 3G
  • Pulsa T-Mobile
  • Asus Garmin Garminphone Kab
  • Docomo HT03A
  • Acer Liquid A1 Kab
  • Dell Mini 3ix Kab
  • Lenovo O1 Kab
  • Geeksphone Salah
  • Tablet Telepon Archos
  • Dell Tilas
  • Philips V808
  • Sanyo Zio

Samsung

  • Samsung Ndhukung
  • Samsung Ace S5830 Kab
  • Samsung Lah 2
  • Samsung Bigfoot Kab
  • Samsung Captivate Kab
  • Samsung Epic 4G Kab
  • Samsung Fokus
  • Samsung Galaxy
  • Samsung Galaxy Apollo Kab
  • Samsung Galaxy Appollo i5801
  • Samsung Galaxy Grand Kab
  • Samsung Galaxy i5800
  • Samsung Galaxy Mini S5570
  • Samsung Galaxy Nexus I9250M
  • Samsung Galaxy Note
  • Samsung Galaxy Note II
  • Samsung Galaxy Kasedhiyan
  • Samsung galaxy unggul 2
  • Ring Samsung Galaxy Kab
  • Samsung Galaxy S
  • Samsung Galaxy S i9000
  • Samsung Galaxy Siii
  • Samsung Galaxy S Showcase
  • Samsung Galaxy S2
  • Samsung galaxy s4 aktif
  • Samsung galaxy s4 mini
  • Samsung Galaxy S4 Zoom
  • Samsung Galaxy SII TV
  • Samsung Galaxy Spica Kab
  • Samsung galaxy y pro b5510
  • Samsung Permata Kab
  • Samsung GT i5700 Kab
  • Samsung GT i7500 Galaxy
  • Samsung Hennessy Kab
  • Samsung i5500 Europa
  • Samsung Infuse 4G Kab
  • Samsung InstinctQ m900
  • Samsung Nyegat
  • Samsung Mesmerize
  • samsung nexus s
  • Samsung SHW-M100S
  • Samsung SPH M900 Momen
  • Samsung Spica Kab
  • Samsung Transform Kab
  • Samsung Vibrant Galaxy S

Samsung

  • HTC Aria
  • HTC kupu s
  • Samsung Klik
  • Samsung Galaxy
  • HTC Desire 200
  • HTC kepinginan v
  • HTC kepinginan x
  • HTC Desire Z
  • Samsung Dragon
  • Samsung Dream
  • Samsung Droid DNA
  • HTC DROID Eris
  • HTC Droid Luar Biasa
  • HTC Droid Incredible 2
  • HTC Era G2 Tutul
  • HTC Eris
  • Samsung EVO
  • Samsung Evo 4G
  • HTC Evo Shift G
  • Samsung Pisanan
  • Pahlawan HTC
  • Samsung Inspire 4G
  • Samsung Lancaster
  • Samsung Legend
  • Magic Magic
  • HTC MyTouch 3G
  • HTC MyTouch 3G Slide
  • HTC MyTouch 4G
  • HTC MyTouch Slide
  • HTC Nexus
  • Samsung siji
  • HTC One Mini Kab
  • HTC one sv lte
  • Samsung Salah VX
  • Sensasi Samsung
  • Tato HTC
  • Samsung Thunderbolt
  • HTC WildFire

LG

  • LG Sekutu
  • LG Amundsen
  • LG Enact
  • LG uwal p870
  • LG Eve
  • LG G2
  • LG GT540 Kab
  • LG KH 5200 Andro
  • LG KH-5200
  • LG Lucid 2
  • LG Nexus 4 E960
  • LG Optimus Kab
  • LG Optimus F3
  • LG Optimus f5 Kab
  • LG optimus f6 Kab
  • LG optimus f7 Kab
  • LG Optimus G E970
  • LG Optimus gj
  • LG Optimus L3 E405
  • LG Optimus 2 L4
  • LG Optimus L9 P769
  • LG Optimus T Kab
  • LG Optimus V Kab
  • LG Optimus Vu II F200
  • LG Optimus Zone
  • LG Optimus-C Kab
  • LG Optimus-M
  • LG Optimus-One
  • LG Optimus-S Kab
  • LG Optimus-Swift
  • LG Splendor
  • LG Vortex Kab

Motorola

  • Motorola Atrix Kab
  • Motorola Atrix 2 Kab
  • Motorola Back Flip
  • Motorola Bravo Kab
  • Motorola Calgary Kab
  • Pesona Motorola
  • Motorola Cliq 2
  • Motorola CLIQ XT
  • Motorola Defy
  • Motorola defy pro
  • Motorola defy+
  • Motorola Devour
  • Motorola Droid
  • Motorola DROID 2
  • Motorola DROID 2 Global
  • Motorola Droid Mini Kab
  • Motorola DROID Pro
  • Motorola Droid Razr Maxx
  • Motorola Droid Ultra Kab
  • Motorola DROID X Kab
  • Motorola droid-razr-maxx-hd
  • Motorola FlipOut Kab
  • Motorola FlipSide Kab
  • Motorola Heron Kab
  • Motorola i1 Kab
  • Motorola MB200 Cliq
  • Motorola ME600 Kab
  • Tonggak Motorola
  • Motorola moto x
  • Motorola Motori Kab
  • Motorola Motoroi Kab
  • Motorola Motoroi XT720
  • Motorola Razr D1 Kab
  • Motorola RAZR D3
  • Motorola razr hd vz
  • Motorola RAZR i
  • Motorola razr m vz
  • Motorola Razr V Kab

Sony-Sony

  • Sony-Ericsson X8
  • Sony-Ericsson Xperia acro S
  • Sony-Ericsson Xperia arc
  • Sony-Ericsson Xperia J
  • Sony-Ericsson Xperia M
  • Sony-Ericsson Xperia neo
  • Sony-Ericsson Xperia neo V
  • Sony-Ericsson Xperia P
  • Sony-Ericsson Xperia ray
  • Sony-Ericsson Xperia S
  • Sony-Ericsson Xperia sola
  • Sony-Ericsson Xperia T
  • Sony-Ericsson xperia tablet z
  • Sony-Ericsson Xperia tipe
  • Sony-Ericsson Xperia U
  • Sony-Ericsson Xperia V
  • Sony-Ericsson Xperia X10
  • Sony-Ericsson Xperia X10 mini
  • Sony-Ericsson Xperia X12
  • Sony-Ericsson Xperia X3
  • Sony-Ericsson xperia z ultra
  • Sony-Ericsson Xperia ZR
  • Sony-Ericsson Xperia Z_

BlackBerry

  • BlackBerry 8800
  • BlackBerry 8820
  • BlackBerry 8830
  • BlackBerry Bold 9000
  • BlackBerry Bold 9650
  • BlackBerry Bold 9700
  • BlackBerry Bold 9780
  • BlackBerry Curve 3G 9300
  • BlackBerry Curve 8300
  • BlackBerry Curve 8310
  • BlackBerry Curve 8320
  • BlackBerry Curve 8330
  • BlackBerry Curve 8350
  • BlackBerry Curve 8500
  • BlackBerry Curve 8520
  • BlackBerry Curve 8530
  • BlackBerry Curve 8900
  • BlackBerry Curve 9330
  • BlackBerry Electron 8700c
  • BlackBerry Electron 8700f
  • BlackBerry Electron 8700g Kab
  • BlackBerry Electron 8700r
  • BlackBerry Electron 8703e
  • BlackBerry Electron 8705g Kab
  • BlackBerry Electron 8707g Kab
  • BlackBerry Electron 8707h
  • BlackBerry Electron 8707v
  • BlackBerry Mutiara 8100
  • BlackBerry Mutiara 8110
  • BlackBerry Mutiara 8120
  • BlackBerry Mutiara 8130
  • BlackBerry Pearl Flip 8220
  • BlackBerry Pearl Flip 8230
  • BlackBerry Storm 9500
  • BlackBerry Storm 9530
  • BlackBerry Storm 9550
  • BlackBerry Style 9670
  • BlackBerry Torch 9800 Kab
  • Tur BlackBerry
  • BlackBerry Tour 9630

OS Symbian

  • Nokia 3250
  • Nokia 5230
  • Nokia 5320 Xpress Music
  • Nokia 5500 Olahraga
  • Nokia 5530 Xpress Music
  • Nokia 5630 Xpress Music
  • Nokia 5700 Xpress Music
  • Nokia 5730 Xpress Music
  • Nokia 5800 Navigation Edition
  • Nokia 5800 Xpress Music
  • Nokia 6110 Navigator
  • Nokia 6120 Klasik
  • Nokia 6121 Klasik
  • Klasik Nokia 6124
  • Nokia 6210 Navigator
  • Nokia 6220 Klasik
  • Nokia 6290
  • Nokia 6650 lipat
  • Nokia 6710 Navigator
  • Nokia 6720 Klasik
  • Nokia 6730 Klasik
  • Geser Nokia 6760
  • Nokia 6790 Surge
  • Nokia c5
  • Nokia E50
  • Nokia E51
  • Nokia E52
  • Nokia E55
  • Nokia E60
  • Nokia E61
  • Nokia E61i Kab
  • Nokia E62
  • Nokia E63
  • Nokia E65
  • Nokia E66
  • Nokia E70
  • Nokia E71
  • Nokia E71x Kab
  • Nokia E72
  • Nokia E75
  • Nokia E90 Communicator
  • Nokia N71
  • Nokia N73
  • Nokia N75
  • Nokia N76
  • Nokia N77
  • Nokia N78
  • Nokia N79
  • Nokia N80
  • Nokia N81
  • Nokia N81 8GB
  • Nokia N82
  • Nokia N85
  • Nokia N86 8 MP
  • Nokia N91
  • Nokia N91 8GB
  • Nokia N92
  • Nokia N93
  • Nokia N93i Kab
  • Nokia N95
  • Nokia N95 8GB
  • Nokia N96
  • Nokia N97
  • Nokia N97 Mini Kab
  • Nokia X6
  • Sony-Ericsson Satio
  • LG KS10 Kab
  • LG KT610 Kab
  • LG KT615 Kab
  • Samsung i8910 OmniaHD
  • Samsung SGH-G810
  • Samsung SGH-i400
  • Samsung SGH-i408
  • Samsung SGH-i450
  • Samsung SGH-i458
  • Samsung SGH-i520
  • Samsung SGH-i550
  • Samsung SGH-i550w Kab
  • Samsung SGH-i560
  • Samsung SGH-i568
  • Samsung SGH-i570
  • Sony-Ericsson Vivaz
  • Sony-Ericsson Vivaz Pro

iPhone

  • iPhone 2G
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • IPhone 4S
  • iPhone 5
  • IPhone 5S
  • IPhone 5C

Kanthi sistem operasi 2.x, 3.x, 4.x, 5.x, 6.x lan 7.x.

iPad

  • iPad WiFi
  • iPad 3G
  • iPad 2 WiFi Kab
  • iPad 2 3G Kab

Duwe Sistem Operasi 4.x lan 5.x. .

Windows OS

  • SpyBubble temen kompatibel karo kabeh Windows (OS 5 lan OS 6) mobiles adhedhasar.

 

Jaringan sing kompatibel karo SpyBubble

Jaringan gelembung Spy

Fitur SpyBubble

Piranti lunak SpyBubble duwe akeh fitur:

  • Ndelok Telpon
  • Ndelok ing Tèks Pesen
  • Lacak Lokasi GPS
  • Waca Email
  • Ndelok Pesen Instan
  • Ndeleng File Multimedia
  • Ngawasi Kegiatan Internet
  • Ndeleng Kontak lan Kegiatan Kalender
  • Telpon bug
  • Ngontrol Telpon mbatalake

Ndelok Telpon

Telpon Rekam

Fitur Rekam panggilan ngidini sampeyan ngrekam kabeh telpon sing digawe menyang lan liwat telpon sing sampeyan ngawasi. Kanthi SpyBubble sampeyan bisa ngrungokake obrolan saka akun online.

Log telpon

Kanthi SpyBubble sampeyan bisa ndeleng kabeh nomer sing digawe saka telpon target lan kabeh nomer sing disebut telpon target. Kajaba iku, fitur iki menehi informasi babagan jumlah panggilan menyang sawetara nomer, wektu sing tepat nalika ditelpon, suwene telpon lan jeneng sing didaftar ing memori, mesthi yen jeneng kasebut ana.

Live Telpon Ngrungokake

Fitur iki bisa karo SpyBubble PRO lan ngidini sampeyan ngrungokake obrolan telpon ing wektu nyata.

Spy pijet teks

Ndeleng SMS sing Dikirim / Ditampa

Ndeleng pijet sing dikirim utawa ditampa saka telpon target. Nalika pijet dikirim / ditampa diunggahaké ing akun SpyBubble lan sampeyan bisa ndeleng malah ii pijet dibusak.

SMS pangalihan

Fitur iki digawe kanggo telpon sing ora duwe Internet. Dadi yen target telpon ora nindakake Internet saka nggunakake SpyBubble kanggo ngawasi kabeh aktivitas saka telpon target.

Lacak Lokasi GPS

Deleng Riwayat Lokasi

Kanthi SpyBubble sampeyan bisa ndeleng lokasi uga rincian ing peta. Sampeyan bakal weruh nalika lan ing ngendi ana target telpon.

Ndeleng Lokasi GPS Saiki

SpyBubble ngaktifake sampeyan ndeleng posisi pas telpon target ing peta.

Ndeleng rute lelungan GPS

Kanthi fitur iki sampeyan bakal bisa ndeleng rute travel dijupuk dening telpon target.

Waca Email

Deleng email mlebu / metu

Sampeyan bisa ndeleng kabeh email mlebu / metu.

Spy Instant Massengers

Ndeleng obrolan WhatsApp

Fitur SpyBubble iki ngidini sampeyan nglacak obrolan obrolan WhatsApp lan wektu uga tanggal kedadeyan kasebut.

Deleng obrolan iMessage

Lacak kabeh obrolan iMessage uga wektu lan tanggal kedadeyan kasebut.

Ndeleng obrolan BBM

Deleng kabeh obrolan obrolan BBM rahasia uga wektu lan tanggal kedadeyan saka akun SpyBubble online sampeyan.

Ndeleng File Multimedia

Deleng fotone

Kabeh foto sing wis clicker dening telpon target sing unggahan menyang akun online SpyBubble ngendi sampeyan bisa ndeleng wong.

Ngawasi Kegiatan Internet

Deleng situs web sing dibukak

Kabeh log situs web sing dibukak diunggah menyang akun online spyBubble ing ngendi sampeyan bisa ndeleng riwayat browser ponsel target. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyegah riko isi bayangan uga ngawasi kabeh aktivitas Internet dening wong telpon target.

Ndeleng Kontak lan Kegiatan Kalender

Ndeleng Phonebook sing

Deleng kabeh nomer telpon sing kadhaptar ing memori ponsel.

Deleng Jadwal Janjian

Deleng kabeh rapat-rapat sing direncanakake kanthi rahasia karo SpyBubble.

Deleng Log Tugas

Kanthi janin iki sampeyan bakal bisa ndeleng saben rencana rahasia ing Log Tugas telpon target.

Telpon bug

Rekam telpon sekitar

Rekam telpon lingkungan gawe katut ngrekam saka iku kedados watara telpon target. Kanthi fitur SpyBubble iki sampeyan bakal ngrekam lan ngrungokake telpon target lingkungan menengan saka akun online.

Rungokake langsung ing lingkungan telpon

Fitur iki ngijini sampeyan kanggo meneng-menengan ngrungokake obrolan saka telpon target.

Ngontrol Telpon mbatalake

Kirimi printah remot kontrol

Yen sampeyan duwe sawetara fitur sing sampeyan ora pengin ngawasi banjur sampeyan nggunakake fitur iki. Mung ngirim printah remot kontrol sampeyan bisa mateni fitur sing ora perlu.

SpyBubble Tablet Spy

Piranti lunak iki digawe kanggo trek lan ngawasi aktivitas didhelikake saka target ponsel, tabled utawa iPad. Iku kompatibel karo paling telpon pinter, iPad lan tablet Android basis supaya sampeyan ora duwe masalah karo ngundhuh, nginstall lan ngawasi aktivitas target.

SpyBubble Pro

SpyBubble Pro minangka piranti lunak Spy siluman sing dirancang kanggo lingkungan sing ora katon kanggo nelusuri uga ngawasi kegiatan smartphone Android, iPhone lan Blackberry target sing didhelikake. Piranti lunak ndelok iki nyedhiyakake kabeh kinerja dhasar nanging stabil banget kanggo spying. Proses instalasi ora bakal njupuk luwih saka 4 menit lan banjur bakal terus-terusan upload kabeh aktivitas teliti telpon target ing panel kontrol online aman kang kasedhiya karo tuku.

Kompatibilitas SpyBubble Pro apik amarga tim SpyBubble Pro terus nganyari piranti lunak supaya tetep kompatibel karo kabeh model anyar. Dina iki piranti lunak iku salah siji saka piranti lunak ndelok ndhuwur kasedhiya ing pasar lan digunakake dening kedhaftar kabeh sak donya.

Apa SpyBubble bisa digunakake?

SpyBubble nindakake apa sing ditindakake. Prioritas pangripta yaiku nggawe piranti lunak sing ora katon kanthi akeh fitur. Piranti lunak iki mlaku ing mode siluman supaya ora ana sing bisa ndeleng lan sing paling apik yaiku piranti lunak ora turu. Iku bakal ngirim kabeh target telpon didhelikake aktivitas 24/7.

Dadi kepiye cara kerjane? Pisanan sampeyan kudu tuku piranti lunak kasebut. Sampeyan bisa milih antarane 3 sasi, 6 sasi lan 12 sasi durasi lisensi. Yen sampeyan milih durasi lisensi sing paling cocog karo sampeyan, sampeyan kudu ngeklik tombol BUY NOW kanthi pilihan durasi lisensi sampeyan. Banjur sampeyan kudu ngisi kabeh kolom lan milih cara pembayaran. Cara pembayaran:

  • Visa/MasterCard/Eurocard,
  • PayPal, Transfer Bank/Kawat,
  • American Express,
  • JCB,
  • Temokake / Novus,
  • Klub Diners,
  • Fax

Tuku bisa digawe saka ngendi wae ing saindenging jagad. Sawise pesenan digawe, bakal langsung diproses. Kapindho sing kudu dilakoni yaiku ndownload lan nginstal piranti lunak kasebut. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan instalasi, priksa pandhuan kita ing kene: Cara nginstal SpyBubble

Sawise instalasi digawe, siji-sijine sing isih ana yaiku mlebu menyang panel kontrol online sing aman karo akun sampeyan. Saka ing kono sampeyan bakal bisa kanggo ngawasi kabeh aktivitas telpon target.

 

7 Komentar ·  Ninggalake Komentar

  1. Halo, aku wis siap kabeh. Nanging aku wis salah lan sijine informasi ing piranti informasi rinci. Aku butuh bantuan. Aku ora ngerti apa sing daklakoni.

  2. Apa sampeyan duwe spybubble pro , funciona con (Metropcs 5.0 mp alcatel, onetoch) ?

    • Hi Irma,

      Bakal bisa digunakake.

      =============================
      Jeff
      Perwakilan Dhukungan Teknis
      Telpon Spy

      • Apa piranti lunak sampeyan bisa digunakake ing iPhone 6plus? Telponku 6plus lan telpon sing arep daklacak yaiku iphone5s

  3. Yen aku tuku spybubble aku kudu telpon target ing tangan utawa mung nomer

    • Hi Frik,

      Kanggo nginstal piranti lunak ing telpon target sampeyan kudu duwe telpon fisik ing tangan kanggo sawetara menit.

      =============================
      Jeff
      Perwakilan Dhukungan Teknis
      Telpon Spy

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Aplikasi ndelok telpon paling apik mSpy