SpySoul - ndelok ponsel

Telpon ndelok pembayaran aman liwat Avangate

 
 

CATETAN!

 
Aku Saran sampeyan Priksa Gampang Spy Amarga SpySoul wis ora bisa digunakake maneh lan Gampang Spy punika Panggantos Best Saiki!

 
 

 

Kanggo Android OS:  Versi Chat Android Kanggo Android OS:  Versi Android Pro-X Kanggo Android OS:  Versi Android One
Tuku saiki - USD $ 109.00  Tuku saiki - USD $ 249.00  Tuku saiki - USD $ 299.00 
Kanggo iOS OS:  ios Chat Version Kanggo iOS OS:  ios Pro-X Versi Kanggo iOS OS:  ios Versi siji
Tuku saiki - USD $ 109.00  Tuku saiki - USD $ 249.00  Tuku saiki - USD $ 299.00 

 

SpySoul-utama tutup-FEAUTERS


Ndhuwur 5 alasan kanggo tuku SpySoul seluler piranti lunak ndelok sel telpon

  • Ndhuwur 5 alasan kanggo tuku SpySoul seluler piranti lunak ndelok sel telpon.
  • Piranti lunak iki kuat, maju lan nduweni kabeh fitur Spy advance ndhuwur kang bakal menehi kontrol lengkap nyata-wektu liwat ndhuwur-rahasia target aktivitas wong.
  • Piranti lunak iki kuat, maju lan nduweni kabeh fitur Spy advance ndhuwur kang bakal menehi kontrol lengkap nyata-wektu liwat ndhuwur-rahasia target aktivitas wong.
  • Iki app ndelok bakal nyedhiyani sampeyan cara kanggo ngawasi siro lan untraceable uga nelusuri aktivitas telpon target ing sembarang wektu saka ngendi wae kabeh sak donya, 24 jam dina lan 365 dina taun.
  • Boten kados piranti lunak liyane kasedhiya ing pasar SpySoul nyedhiyani sampeyan fitur kanggo Spy ponsel liyane dening mung reinstalling saka siji sel telpon lan nginstal ing liyane uga sampeyan bisa nindakake sing nomer Unlimited kaping.

Apa SpySoul?

SpySoul minangka salah sawijining piranti lunak Spy ponsel seluler sing saiki kasedhiya ing pasar. Piranti lunak iki nyedhiyakake akeh fitur canggih kanggo pangguna. Fitur iki bakal njamin cara rahasia kanggo nonton kabeh kegiatan didhelikake telpon target.

Tim profesional SpySoul ngrancang app Spy iki supaya nyaman lan pangguna-loropaken kanggo pangguna. Dadi aplikasi kasebut bisa digunakake saka pangguna sing luwih maju lan berpengalaman nganti pamula lan pangguna sing ora duwe keahlian.

Instalasi piranti lunak iki gampang lan butuh nganti 3 - 5 menit. Sawisé iku, wong sing diinstal SpySoul ing target wong seluler telpon duwe rahasia nyata-wektu kontrol liwat kabeh aktivitas.

lunak ndelok iki rampung siro uga kalacak amarga kerjane kabeh wektu ing mode siluman. Nalika sawetara kegiatan mengkono Spy Soul kanthi otomatis ngunggah informasi ing panel kontrol pangguna online supaya sampeyan bakal bisa ndeleng contone sawetara pesen sanajan target wong mbusak saka telpon. Dadi, sampeyan ora perlu kuwatir babagan kejujuran anak utawa karyawan amarga sampeyan bakal ngerti kabeh kedadeyan lan ora ana sing didhelikake saka sampeyan.

Apa aku nggunakake piranti lunak iki?

Spy Soul dirancang kanggo profesional, maju lan ora katon. Piranti lunak iki ora mangu banget kuat lan uga dikenal dening pangguna ing saindhenging donya. Dadi apa aku bakal nggunakake SpySoul sel telpon lunak ndelok? Ing ngisor iki sawetara alasan sing bakal, miturut para ahli, bener-bener bener, nyebabake sampeyan mangu-mangu kejujuran wong liya:

  • Ponsel tansah ing mode bisu.
  • Pesen SMS langsung dibusak.
  • Padha tansah nyimpen telpon cedhak karo wong-wong mau.
  • Yen ana wong sing nelpon dheweke metu saka kamar.
  • Nalika ana wong sing nelpon dheweke ora biasa krasa mlumpat.

Ora perlu kasangsaran maneh. Instal SpySoul ing telpon lan njupuk kontrol lengkap. Elinga Wong ngapusi nanging ponsel ora!

Apa sing diomongake pangguna liyane babagan piranti lunak?

Ana akeh umpan balik pelanggan sing positif. Kabeh padha mamang babagan kejujuran utawa mung pengin yakin. Spy Soul mbantu dheweke nemokake bebener lan nylametake saka kasangsaran. Pangguna banget wareg karo stabilitas piranti lunak iki lan kabisan ngawasi dhuwur. Ing ngisor iki sawetara testimoni:

Masalah remaja

Tahun wingi anakku mulai sekolah SMA. Dumadakan kelakuane malih dadi luwih elek. Dheweke dadi moody, kasar lan ora pengin ngomong karo aku. Aku kuwatir banget banjur kebeneran kancaku ngandhani yen aku butuh kontrol lengkap babagan kegiatane. Aku teka tengen kanggo piranti lunak disebut SpySoul kang menehi fitur gedhe kaya SMS, Telpon, GPS, Pesen cepet, Rekam saubengé, Rungokake telpon lan akeh liyane supaya aku mutusaké kanggo kurban iki 200 dolar lan aku ora Getun. Aku sinau yen dheweke duwe klompok kanca sing duwe pengaruh ala banget marang dheweke. Dheweke tumindak ala banget: ngrokok, ngombe alkohol, aku ngerti yen dheweke pengin nyoba obat kasebut. Aku langsung nglarang anakku srawung karo dheweke lan uga aku ngandhani wong tuwa liyane babagan rencanane. Dadi SpySoul nylametake kabeh bocah remaja iki. Aku nyaranake piranti lunak ndelok iki kanggo kabeh wong lan aku mesthi thanks Phones Spy kanggo Piece gedhe saka piranti lunak.

Michael Wilson

Masalah perusahaan

Aku duwe perusahaan medium. Aku frustasi amarga sainganku ngerti kabeh babagan aku lan perusahaanku lan dheweke bisa entuk informasi kasebut mung liwat karyawan sing paling cedhak lan uga kanca-kanca. Aku ora bisa mbayangno yen wong sing cedhak banget karo sampeyan bakal nindakake kaya iki. Aku mutusaké kanggo nginstal SpySoul ing kabeh bisnis seluler telpon. Aku ngerti yen kanca sing paling cedhak entuk dhuwit kanggo informasi sing migunani. Aku ora bakal curiga marang dheweke. Thanks kanggo SpySoul pungkasanipun bisa entuk MediaWiki. Piranti lunak iki nylametake perusahaanku, mula aku nyaranake kanggo kabeh wong lan aku uga pengin matur nuwun kanggo Telpon Spy kanggo piranti lunak sing apik iki.

Davis Taylor

Dhukungan SpySoul

Kirim email menyang dhukungan teknis:

email: [email dilindhungi]

Ninggalake pesen ing kene:

href=”http://www.spysoul.com/livezilla/chat.php”>Hubungi dhukungan teknis

SpySoul Tuku

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu dilakoni yen sampeyan pengin nggunakake telpon lunak Spy iki kanggo bener tuku piranti lunak saka toko. Dadi ing ngendi aku bisa tuku piranti lunak SpySoul? Sampeyan bisa tuku piranti lunak saka ndhuwur situs ing tombol 'Tuku saiki'. Sawise sampeyan menet tombol 'Tuku saiki', sampeyan bakal kanthi otomatis dialihake menyang kaca avangate sing aman. Ing kana sampeyan kudu milih cara mbayar:

  • Visa/MasterCard/Eurocard,
  • PayPal
  • Transfer bank / kabel,
  • American Express,
  • JCB,
  • Temokake / Novus,
  • Klub Diners,
  • Fax

Sampeyan uga kudu ngisi kabeh informasi liyane sing dibutuhake kanggo nggawe pesenan banjur tindakake layar rampung. Sawise kabeh informasi penting liyane sampeyan bakal bisa nemokake ing email.

Instalasi SpySoul

SpySoul kompatibel karo smartphone adhedhasar Android lan iPhone. Kabeh iPhone kudu jailbroken supaya bisa nginstal ndelok iki kabeh ing telpon target. Jailbreaking minangka prosedur sing ora mbebayani sing ngidini sampeyan nginstal aplikasi saka macem-macem sumber saliyane sing ditemokake ing Apple Store. Ana akeh sumber free ing Internet carane jailbreak iPhone.

Panginstalan piranti lunak SpySoul Spy ing Android cepet lan gampang. Uga, telpon basis Android ora perlu bosok.

kompatibilitas SpySoul

SpySoul kompatibel karo piranti utama kaya Android, iPhone lan Apple iPads. Piranti lunak iki ndhukung kabeh telpon Android kanthi versi 1.6 – 4.4.3 Android OS. Piranti Android sing didhukung:

  • Samsung,
  • Samsung,
  • LG,
  • Motorola,
  • baja,
  • kabeh liyane.

Uga app ndelok ndhukung kabeh iPhones Running iOS versi 4.3 - 7.1.2. Dhaptar iPhone sing didhukung:

  • iPhone 3G,
  • iPhone 3GS,
  • iPhone 4,
  • Iphone 4s,
  • iPhone 5,
  • Iphone 5s,
  • iPad

Jaringan kompatibel piranti lunak

Jaringan sing kompatibel karo SpySoul

Jaringan kompatibel Highster-Mobile

SpySoul-kompatibel-jaringan

Fitur piranti lunak

Piranti lunak duwe akeh fitur:

Unik, Fitur Kuat
SpySoul Siji Spysoul Pro-X Spysoul Chat
Telpon Spy
Rungokake telpon
Telpon Interception
Rekam sakcedhake
Ndelok Sandi & Formulir
Spy ing Albums
Panggilan Sejarah
Ndelok kamera
Mripat Spy
Ndelok ing FaceTime
Ndelok Pesen
Waca Pesen SMS
Mbusak Pesen SMS
Kirimi Pesen SMS palsu
Waca Email
Ndelok GPS
Lacak Lokasi GPS
Nelusuri SEL Android mung! Android mung! Android mung!
Spy Pesen cepet
Tampilan
WeChat
LINE
QQ
iMessage
Tracking Lokasi GPS IM
Ndelok file Video
Ndelok file Audio
Ndelok file Foto
Ndelok ing Internet
Sejarah Web
tetenger
Ndelok Aplikasi
Alamat Buku
Calendar
Aplikasi sing diinstal
Blok Aplikasi & Tugas
Kebiasaan nonton
Nonton Screenshot
Nonton Wallpaper & Kertas Layar Kunci
Nampa Tandha
Notifikasi Ganti SIM
Lansiran Telpon
Remote Control Rahasia
Perintah Remote SMS
iMessage Remote Commands
Wiwiti maneh Piranti
Priksa Jaringan
Waca status lan profil Spysoul
liyane
owah-owahan piranti Unlimited
Singidaken jailbreak
Mateni & Busak instal

 
 

Katrangan piranti lunak

 
 
 


Apa SpySoul bisa digunakake?

SpySoul mobile spy software karya. Wong ing saindenging jagad sing nggunakake aplikasi spy iki dianjurake kanggo wong liya lan menehi umpan balik positif babagan stabilitas piranti lunak lan kemampuan ngawasi.

Kepiye cara kerja SpySoul?

Kerjane kanthi meneng-menengan menyuling kabeh informasi didhelikake saka telpon target lan upload ing nyata-wektu ing panel kontrol online aman.

Supaya kanggo Spy telpon target bab pisanan sampeyan kudu nindakake tuku piranti lunak. Sampeyan bisa tuku kanthi mung ngeklik tombol BUY NOW. Sawisé iku, sampeyan kudu nginstal aplikasi ndelok ing telpon target lan iki.

Yen sampeyan nindakake sadurunge banjur informasi pisanan bakal katon ing panel kontrol online aman lan saka ing kono sampeyan bakal bisa kanggo ngawasi kabeh aktivitas didhelikake saka telpon target. Sampeyan bisa ndeleng kabeh kegiatan ing wektu nyata lan kanthi diam-diam saka ponsel, komputer utawa tablet dhewe sawayah-wayah saka sak ndonya.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Aplikasi ndelok telpon paling apik mSpy