Голема споредба: Погледнете 20 најдобро рангирани мобилни телефони Spyware тестирани во 2021 година

 

Еве го списокот на сите најдобро оценет шпионски софтвер за мобилни телефони софтвер што може да се најде на пазарот.
 

Ние во телефонскиот шпион го направивме огромна споредба на сите карактеристики на шпионирање кои се достапни во зависност од софтверот што го користите.
 


 

Ажурирана табела за споредба

 

Кликнете на сликата за да се зголеми

Тест за споредба на софтвер тестиран за шпионски софтвер за мобилен телефон

Споредба на најдобро софтвер за шпионски софтвер за мобилен телефон

 

Софтвер за шпионирање со телефон 5 starвезди

 

Највисоко оценет софтвер за шпиони Финалист Најдобро купување
Апликација FlexiSpy mSpy apk Highster-мобилен-шпионски софтвер Апликација Spyera-телефон SpySoul
Флексибилна mSpy Highster Mobile Spyera Телефон SpySoul

 

Кој софтвер за шпион за мобилен телефон е најдобар за вас? Кои карактеристики на шпионирање ги има? Каков рејтинг има?

 
Phones Spy е независен извор на мобилен шпион и направивме споредба на сите врвни шпионски софтвери достапни на пазарот. Информациите се собираа со години и сега би сакале да ви помогнеме да ја креирате целата слика за шпионски софтвер. Значи, ако дојдете да го прочитате прегледот со најдобро оценет софтвер за шпионски мобилен телефон, тогаш сакате да го дознаете одговорот на прашањето подолу.
 


 

Кој шпионски софтвер е најдобар за мене?

Одговорот на ова прашање не е толку лесен. Сите софтвери имаат одредена предност и неповолност. Во многу случаи, овој недостаток е цената, но најскапата апликација за шпион не е секогаш најдобрата. Постојат многу други фактори кои можат да влијаат на вашата одлука и еве некои од нив:

 • Шпионски карактеристики што ги има софтверот.
 • Стабилност на шпионската апликација.
 • Наменети објекти за набудување.
 • Апликацијата за шпион е лесна за корисниците, т.е. лесен за користење.

Како треба да го изберам вистинскиот за мене?

Како прво, би разгледал рејтинг. Оценката што можете да ја видите во табелата за споредување на Највисоко рангирани Spyware програми е дадена заради долгогодишно истражување. Некои апликации за шпиони имаат предност затоа што имаат долга традиција што ги доведе до исклучително висок квалитет. Тука се издвојува Spyera телефон.

Spyera телефонот е софтвер што го направи со собирање на искуство. Тие постојано ја надградуваа својата апликација за шпионирање и денес имаат еден од водечките шпионски софтвери на пазарот. Од друга страна, оваа апликација е малку поскапа. Сепак, овој шпионски софтвер има многу добар рејтинг, апликацијата е стабилна и повторувањата на клиентите се секогаш позитивни. Значи, ако го изберете овој шпионски софтвер нема да зажалите.

Од друга страна, FlexiSPY е исто така стабилна апликација за шпионирање со многу уникатни карактеристики за шпионирање, развивачот стои зад квалитетот на производот и е поевтин. Тие имаат многу добра поддршка на клиентите и даваат се од себе да им обезбедат решение на своите клиенти за сите проблеми.

Кои решенија ги даваат?

Новата иновативна карактеристика е услуга за далечинско инсталирање на нашите клиенти.
Сега можете да резервирате далечинска сесија со искусен техничар, кој ќе искорени / џеилбрејкува мобилен уред и ќе го инсталира FlexiSPY за вас. Оваа опционална услуга чини 39.99 УСД, но мислам дека во некои случаи вреди многу повеќе.
Бидејќи го има ова, ја препорачувам оваа апликација за шпионирање како НАЈДОБРИ РЕШЕНИЈА ЗА ШПИОНИТЕ НА КЛЕТНИТЕ ТЕЛЕФОНИ!
 
Започнете со следење сега -> НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ FlexiSPY
 

Друг софтвер за шпионирање со највисок рејтинг се:

 • mSpy,
 • Мобилен Хајстер,
 • SpySoul,

Зошто е овој софтвер?

mSpy е софтвер кој има многу висок рејтинг од своите корисници. Повратните информации на клиентите се секогаш позитивни. Дизајнерите на овој производ вложија голем напор да создадат стабилна и иновативна апликација. Што е иновативно?

Ако барате решение за iPhone, тогаш mSpy е совршен за вас. mSpy е првата апликација што може да го следи iPhone, кој не е прекинат во затвор и не треба да имате пристап до телефонот.

Како е можно No-Jailbreak и без решение за пристап?

Тоа е што е можно поедноставно. Единственото нешто што клиентот треба да го стори е да ги внесе потребните ID на Apple и Лозинката во онлајн панелот и тоа е тоа! Списокот на шпионски карактеристики е помал, но ова е единственото далечинско решение на пазарот.

Highster Mobile е денешен најпродаван шпионски софтвер и неговите карактеристики се добра цена и многу напредни карактеристики за шпионирање. Сето ова го прави овој производ НАЈДОБР КУПИ програма за шпионирање на мобилен телефон на пазарот.

SpySoul е тука поради објектите за следење. Не можеме да зборуваме за стабилност затоа што сè уште не е позната на пазарот, но можеме да зборуваме за многу напреден и моќен шпионски софтвер. Исто така, клиентите го избираат овој софтвер затоа што ви овозможува повторно да го инсталирате од еден мобилен телефон и да го инсталирате на друг неограничен број пати.

iSpyoo ги има сите напредни карактеристики за шпионирање, а исто така има и една од карактеристиките што не можете да ги најдете никаде на функцијата на пазарот Мулти уреди (3 уреди). Исто така, тоа е ново и не можеме да зборуваме за стабилност, затоа не го препорачувам како добро решение.
 

Рангиран од 7 до 17 Софтвер за телефон шпион

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Лесен шпионски про

Лесен шпионски про

СтелтГени

СтелтГени

Мобилен шпион

Мобилен шпион

InnovaSPY

InnovaSPY

Телефон Шериф

Телефон Шериф

ИмобиСПИ

ИмобиСПИ

Шпионски меур

Шпионски меур

Спајмастер

Спајмастер

Риоспи

Риоспи

MerrySpy

MerrySpy

Вол мобилен шпион

Вол мобилен шпион

 

Зошто им даваме понизок ранг на другите софтвер за шпиони?

Постојат многу причини зошто им даваме на пониските ранги на другиот софтвер. Некои од нив се

 • напредни карактеристики,
 • повратни информации од клиенти,
 • цена,
 • стабилност на апликацијата

… И, исто така, ако некој сличен истовремен производ е подобар избор од овој. Некои производи како Телефонскиот шериф имаат одлични можности за мониторинг. Оваа апликација е исто така многу стабилна и сите повратни информации се позитивни, но има недостаток на напредни карактеристики за шпионирање. Зошто е тоа така?

Дизајнерите на овој производ вложија голем напор да ја направат оваа апликација за родителска и деловна контрола. Оваа алатка има уникатни и иновативни карактеристики што ја прават посебна. Исто така, mSpy е подобро решение и ако ви треба апликацијата за родителска контрола, тогаш одличен избор за вас би бил mSpy, а не PhoneSheriff.

Кој софтвер за шпионирање не треба да го избере?

Кога одите на некоја веб-страница и видите одличен опис на софтвер. Исто така, ги има сите напредни, како и потребните карактеристики и мислите дека ова е тоа. Овој софтвер е совршен !!!
Ова е нешто што не треба да го правите затоа што можеби оваа апликација

 • не е стабилен,
 • работи само со некои телефони,
 • немаат поддршка

… И исто така многу повеќе. Софтверот со помал рејтинг ги има со причина. Ова се софтвер што шпионската страница „Телефони“ не ве советува да ги купите.

 

Кој софтвер има траење на доживотна лиценца?

Софтверот со траење на лиценцата за цел живот е:

 • HiGhster Mobile,
 • SpySoul,
 • Лесен шпион,
 • ImobiSpy
 • Спајмастер.

Еве два софтвер со висок рејтинг Highster Mobile и SpySoul. Причината за тоа се шпионските одлики и стабилноста. ImobiSpy имаат помалку карактеристики на шпионирање и Spymaster не е стабилен како што треба.

Кој софтвер за шпионирање со времетраење на лиценцата за живот е прв избор на клиент?

Првиот избор на маркерот е Highster Mobile Spy. Со карактеристиките што им се даваат на корисниците, цената што е пониска од другите истовремени производи и времетраењето на лиценцата за време на целата оваа шпионска апликација денес е најдобро да се купи софтвер за шпионирање. Во нашата статија за споредба на софтвер за шпион за мобилни телефони, ние исто така би сакале да ви дадеме целосни информации за другите истовремени производи.

Кои се предностите на другиот шпионски софтвер за времетраење на лиценцата за цел живот?

SpySoul е помоќен, има повеќе функции за шпионирање и ви овозможува да инсталирате и инсталирате софтвер на друг уред неограничен број пати. Ова е одликата што е иновативна и ќе биде добро решение ако промената на целта е тоа мобилен телефон, бидејќи лесно можете да преместите шпионски софтвер на новиот уред.

Easy Spy има помалку карактеристики за шпионирање, но е стабилен и цената е ниска. Ако сте задоволни со неговите шпионски карактеристики, тоа може да биде добар избор за шпионирање.

ImobiSpy ги има сите основни карактеристики и не е скап. Овој шпионски софтвер сè уште не е познат на пазарот и тоа е причината зошто луѓето не го користат, а исто така не е стабилен и во многу случаи, не работи како што треба.

Spymaster е многу моќен и ефтин, но не е стабилен и во многу случаи, не работи како што треба.

 

Шпионски паметни телефони

Шпионски паметни телефони

 

Што друго треба да знам за софтверот за мобилен шпион?

Шпионски софтвер се користи за секако шпионирање. Но, дали има нешто што прво треба да го знам за тоа?

Одговорот е да. За да шпионирате целни мобилни активности, прво ќе мора да преземете и инсталирате апликација на неа. Нема друг стабилен и подобар начин да шпионирате некого мобилен телефон.
Многу пати луѓето не знаат дека андроид телефонот во многу случаи треба да биде вкоренет за да работи. Секој софтвер за шпионирање што ви овозможува да ги следите Фејсбук, Вибер итн. Мора да биде вкоренет.

За повеќе информации во врска со процесот на коренот и како да го направите тоа правилно, проверете ја нашата коренска статија:
 
Повеќе информации -> Како да се искорени мобилниот телефон со Android
 
Исто така, iPhone мора да биде прекинат во затвор. Пробивањето на затвор е безопасна постапка што ќе ви овозможи да инсталирате апликации од различни извори, покрај оние што се наоѓаат во продавницата на Apple.

Исто така, постои начин да ги следите телефоните со Android без да бидат вкоренети и iPhone-и, без да бидат уништени од затвор.

Бидете сигурни дека шпионскиот софтвер ја поддржува вашата мобилна платформа.

Сите шпионски софтвери поставуваат информации на вашата контролна табла преку Интернет, т.е. сервери на сопственикот на софтвер и за да го направат тоа целниот телефон мора да има интернет-врска. Или барем треба да биде поврзано, понекогаш информациите можат да бидат прикачени. Најдобро оценет шпионски софтвер за мобилни телефони поддржувајте уреди засновани на Android и iOS и FlexiSPY и Spyera Phone исто така поддржуваат Blackberry и Symbian OS.

 

Моите последни зборови - Највисоко рангиран шпионски софтвер за мобилни телефони

Постојат различни софтвер за шпионирање на мобилни телефони на пазарот. Да се ​​извлече најдоброто е невозможно затоа што 99% шпионски софтвер го прават она за што се дизајнирани т.е. шпионски целен телефон. Совршен софтвер за вас е оној што ги задоволува вашите критериуми како

 • шпионски карактеристики,
 • шпионски софтвер цена,
 • дизајнирани објекти за мониторинг,
 • лесен за употреба

… и уште повеќе. Сепак, од топ-рангираната листа на шпионски софтвер, би сакал да кажам дека FlexiSPY е најдобриот, mSpy е најдоброто решение без jailbreak, и Highster Mobile е најдоброто решение за купување. Исто така, забележете дека оваа листа може да биде различна од личност до личност.

Телефоните шпионираат колку е тешко да се најдат добри статии и прегледи за шпионски софтвер на Интернет и затоа го создаваме овој врвен преглед на софтвер за шпионирање на мобилен телефон. Се надеваме дека нашиот преглед беше корисен и дека ќе најдете најдобро оценет шпионски софтвер за мобилни телефони бараш
 

5 коментари ·  Остави коментар

 1. Може ли да видам друг телефон без софтверско преземање во нивниот телефон.?

  • Здраво Џон,
   Да, можете со mSpy и Highster Mobile. Двете решенија поддржуваат мобилен телефон без прекин на затворање и следење на инсталацијата, само за iPhone и iPad. Исто така, постојат барања и ви се дадени помалку функции, затоа проверете повеќе тука:
   mSpy без jailbreak и без мониторинг на инсталација: https://www.phonesspy.com/mspy-reviews-rating-2016-pros-cons-overview/
   Highster Mobile нема jailbreak и нема мониторинг на инсталацијата: https://www.phonesspy.com/highster-mobile-review/

   Со почит
   Jeff

 2. Кои се врвните шпионски софтвери кои не бараат искоренување?

  • Здраво,

   Ако сакате да користите карактеристики како што се следење на социјални медиуми и разговори со IM, тогаш целиот шпионски софтвер ќе ги искорени дозволите од целниот телефон.

   Сепак, mSpy има функција за блогирање што ќе ја земе содржината на пораките. Повеќе за одликата mSpy и keylogger тука:
   http://www.phonesspy.com/mspy-reviews-rating-2016-pros-cons-overview/

   Исто така, Ако не сакате да го искорени целниот телефон, препорачувам FlexiSPY што ќе ви овозможи да следите многу одлики. FlexiSPY не-вкоренети целни телефонски карактеристики:
   -Лог на јавување
   -ПОРАКА
   -ММС
   -Позадина
   -Слика
   -Аудио
   -Видео
   -Локација
   -Календар
   -Активност на прелистувачот
   -Активност за апликација
   -Инсталирана апликација
   -Адресар
   -Ознаки
   -Снимање на повик
   -Амбиентално снимање
   -Далечна камера
   -Бажна СМС-порака
   -СИМ Известување за промена

   Повеќе за FlexiSPY тука:
   http://www.phonesspy.com/flexispy-app-for-android-and-iphone-flexi-spy-from-flexispycom/

   =============================
   Jeff
   Претставник за техничка поддршка
   Телефони шпион

 3. изгубив iphone 4s. имам imei број. како да го најдам мојот уред

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *

Најдобра апликација за телефонски шпиони mSpy