Jam i sigurt se të gjithë pyesin se cilin softuer spiun të telefonit celular për të blerë?


Ne Përgatitëm një Listë - 4 Spiunët më të mirë Telefonikë

1. FlexiSPY

kuti flexiSpy
Phones Spy rekomandon FlexiSPY as ZGJIDHJA E SHPENZIMIT M TONE MIRESTN E QELIZS në vitin 2024! Powerfulshtë e fuqishme e gjitha në një zgjidhje të mbikëqyrjes. Çmimi është pak më i lartë, por nga ana tjetër, ai ka të gjitha tiparet kryesore të përparuara të spiunit, është i besueshëm, stafi mbështetës i klientit është i shkëlqyeshëm dhe gjithashtu në edicionin EXTREME, ju pajiseni me aplikacion falas për thyerjen e fjalëkalimeve.
Gjithashtu, tipari i ri inovativ është një shërbim instalimi në distancë për klientët tanë.
Tani mund të rezervoni një seancë të largët me një teknik me përvojë, i cili do ta bëjë këtë root / jailbreak pajisje të synuara mobile dhe instaloj FlexiSPY për ju.

Kontrolloni tim personal Rishikimi i spiunit FLEXI.

FILLONI SPIUN TANI -> ZGJIDHJA MEST E MIR FlexiSPY

 

2. mSpy

mSpymSpy ka azhurnuar së fundmi softuerin e saj. Tani është më mirë të spiunosh telefonin që nuk kërkon rrënjosje dhe mund të gjurmojë iPhone pa instaluar aplikacionin në celularin. REKOMANDUAR si pa zgjidhje jailbreak.

Kontrolloni tim personal RISHIKIMI I MSPY.

FILLONI SPIUN TANI -> JO ZGJIDHJE PR JAILBREAK mSpy

 

3. Spiuni celular Highster

Highster-mobile-spiun-110-110
Highster Mobile Spy ishte një nga programet më të shitura të spiunëve, sepse ju ishit marrë shumë tipare dhe një çmim të ulët. Nuk kishte asnjë aplikacion tjetër spiun në treg që ju ofron një mënyrë më të lirë për të spiunuar dikë me veçori të tilla. Gjithashtu, ishte e pazbulueshme dhe shumë e lehtë për tu instaluar. Një avantazh tjetër ishte se licenca ishte e përjetshme, kështu që nuk kishte abonime mujore!

SHPIKU I LYNDBSIS SST LIRIS HIGH SORT MIR T MIR KISHTE DISA PROBLEME, DHE NUK PUNON TJETR.

Tani ne e rekomandojmë mSpy si alternativën e dytë më të lirë, të shkëlqyeshme dhe me cilësi të shkëlqyeshme.

ALTERNATIVE -> Alternativa më e lirë mSpy

 

4. Telefoni Spyera

Spyera-telefon
Telefoni Spyera është softueri që është bërë duke mbledhur përvojë. Ata kanë azhurnuar vazhdimisht aplikacionin e tyre për spiun dhe sot kanë një softuer të shkëlqyeshëm spiun. Nga ana tjetër, ky aplikacion është pak shumë i shtrenjtë për atë që merrni. Sidoqoftë, aplikacioni Spyera spy është i qëndrueshëm dhe vlerësimet e klientëve shpesh janë pozitive. Pra, nëse zgjidhni këtë softuer spiun nuk do të pendoheni. Gjithashtu, vini re! Spiunët e telefonave ju ofrojnë kupon zbritës Spyera deri në 30%.

FILLONI SPIUN TANI -> ZGJIDHJA E MESME Spyera Phone

Dhe softueri ynë më i mirë për blerjen më të mirë të telefonit spiun është…


La BLEJ MË TË MIRË softueri spiun do të ishte mSpy, për shkak të çmimit të saj, si dhe pajisjeve të spiunimit. Alternativa e këtij programi spiun do të ishte Highster Mobile.

La E RENDITURA E PARA dhe një ZGJIDHJE ULTIMATE E SPIUT do të jetë FlexiSPY i cili është padyshim një nga sistemet më të përparuara të gjurmimit në treg. Ky program spiun siguron të gjitha tiparet e nevojshme për spiun profesionist dhe gjithashtu ju siguron teknikun, i cili do të rrënjosë / ndalojë jailbreak pajisjen mobile dhe do të instalojë FlexiSPY për ju.

 

Rreth meje - autor


Jeff TinkletEmri im është Jeff Tinklet dhe unë jam menaxheri kryesor i përmbajtjes dhe përfaqësuesi i mbështetjes së klientit në Phones Spy. Në thelb, unë drejtoj anijen, duke vendosur se çfarë lajmi të mbuloj dhe si t'i mbuloj ato.
Unë jam rritur në Wyoming, dhe megjithëse tani jetoj në New York, zemra ime është në Malësinë.

Çfarë mendojnë klientët tanë?

"Të gjithë burrat janë njësoj. Mashtrojnë bastardët. Me FlexiSPY zbulova se ai kishte lidhje jo me një, por me dy vajza. Ju nuk mund ta imagjinoni sa i tronditur isha. Bota ime u copëtua në copa për një sekondë. Nuk mund ta lejoj kjo të ndodhë përsëri. Nga tani e tutje unë gjithmonë do ta përdor këtë softuer për të spiunuar të dashurit e mi. Ata nuk duhet t'u besohen. Faleminderit phonespy.com. "

"Unë bleva Highster Mobile. Softuer të shkëlqyeshëm. Në 4 ditë konfirmova dyshimet e mia. Ishte e dhimbshme, por më mirë tani sesa pas 10 vjetësh. Me atë grua unë planifikova të ardhmen time. Unë madje imagjinoja se si do të dukeshin fëmijët tanë. Do të doja ta blija këtë softuer më herët. Faleminderit spiunit të telefonit, Mark. "

"Jo befasi raportet e tij ishin të këqija, të shkurtra dhe joprofesionale. Ai e kaloi shumicën e kohës duke shfletuar në internet në iPhone-in e tij. I lumtur që bleva softuer spiun telefonik. Unë menjëherë e pushova nga puna. Pasi i tregova provën se ai pranon të shkojë pa pagesë të shkëputjes. Kam kursyer shumë para me këtë softuer. "

Aplikacioni më i mirë i spiunit të telefonit mSpy