Kuring yakin yén sadayana aya anu heran mana perangkat lunak mata-mata ponsel anu mésér?


Kami Nyiapkeun Daptar - 4 Nénjo Telepon Pangsaéna

1. FlexiSPY

kotak flexiSpy
Telepon Spy nyarankeun FlexiSPY as SOLUSI TELEPON SÉLÉN PANGSAÉNA dina taun 2020! Éta kuat sadayana dina hiji solusi panjagaan. Tag harga sakedik langkung luhur tapi di sisi anu sanésna, éta ngagaduhan fitur mata-mata anu maju luhur, éta tiasa dipercaya, staf dukungan pelanggan hébat sareng ogé dina édisi LUAR BIASA, anjeun disayogikeun aplikasi cracker sandi gratis.
Ogé, fitur inovatif anu anyar nyaéta jasa pamasangan jauh ka konsumén urang.
Ayeuna anjeun tiasa mesen sési jauh sareng teknisi anu berpengalaman, anu bakal root / jailbreak alat mobile sasaran na masang FlexiSPY pikeun anjeun.

Pariksa pribadi kuring FLEXI SPY ULANGAN.

MIMITI NGALAPI AYEUNA -> Pangalusna Solusi FlexiSPY

 

2. mSpy

mSpymSpy nembé ngénggalan perangkat lunak na. Ayeuna langkung saé pikeun nénjo telepon anu henteu meryogikeun rooting sareng tiasa ngalacak iPhone tanpa masang aplikasi kana telepon sélulér. Dianjurkeun salaku henteu Jailbreak Solution.

Pariksa pribadi kuring Tinjauan MSPY.

MIMITI NGALAPI AYEUNA -> ETA JAILBREAK SOLUSI mSpy

 

3. Highster Mobile Spy

Highster-mobile-spy-110-110
Highster Mobile Spy mangrupikeun salah sahiji perangkat lunak nenjo anu paling laris, sabab anjeun kantos kéngingkeun seueur fitur sareng harga anu murah. Henteu aya aplikasi panénjo sanés dina pasaran anu nyayogikeun anjeun cara anu langkung mirah pikeun nénjo batur anu gaduh fitur sapertos kitu. Ogé, éta henteu tiasa dideteksi sareng gampang pisan dipasang. Kauntungan sanésna nyaéta lisénsi éta saumur hirup janten teu aya langganan bulanan!

NGALINGKEUN MASYARAKAT TINGGI PALING NGADAPKEUN MASALAH, JEUNG TEU GAMPANG BISA.

Ayeuna kami nyarankeun mSpy salaku anu kadua pangmurahna, kinerja anu saé, sareng alternatif kualitas anu saé.

ALVERATIF -> MSpy ALVERATIF MUDAH

 

4. Telepon Spyera

Spyera-telepon
Spyera phone mangrupikeun parangkat lunak anu didamel ku ngumpulkeun pangalaman. Aranjeunna teras-terasan ningkatkeun aplikasi mata-mata na sareng ayeuna aranjeunna gaduh perangkat lunak mata-mata anu hadé. Di sisi anu sanésna, aplikasi ieu rada mahal teuing pikeun naon anu anjeun kéngingkeun. Nanging, aplikasi mata-mata Spyera stabil sareng ulasan pelanggan sering positip. Janten upami anjeun milih parangkat lunak nenjo ieu anjeun moal kuciwa. Ogé, perhatoskeun! Nénjo telepon masihan anjeun Kupon Diskon Spyera dugi ka 30%.

MIMITI NGALAPI AYEUNA -> SOLUSI HUTAN Spyera Telepon

Sareng perangkat lunak mata-mata telepon TERBAIK utama kami nyaéta ...


nu Mésér PANGSAÉNA software nenjo bakal mSpy, kusabab harga na ogé fasilitas nénjo. Alternatip tina parangkat lunak nenjo ieu bakal janten Highster Mobile.

nu TOP Dipeunteun sarta hiji SOLUSI CEPAT ULANGAN bakal jadi FlexiSPY anu pasti salah sahiji sistem pelacakan paling maju dina pasaran. Parangkat lunak nenjo ieu nyayogikeun sadaya fitur anu diperyogikeun pikeun mata-mata propésional sareng ogé nyayogikeun anjeun sareng teknisi, anu bakal akar / jailbreak target perangkat mobile sareng masang FlexiSPY pikeun anjeun.

 

Ngeunaan kuring - panulis


Jeff TinkletNami abdi Jeff Tinklet sareng Abdi mangrupikeun pangatur kontén kalungguhan sareng wakil pangrojong pelanggan di Telepon Spy. Dasarna, kuring ngarahkeun kapal, mutuskeun naon anu kedah disertakeun, sareng kumaha cara nutupan aranjeunna.
Abdi ageung di Wyoming, sareng sanaos kuring cicing di New York ayeuna, haté kuring aya di Highlands.

Naon anu pelanggan pikirkeun?

"Sadaya jalmi sami. Curang bajingan. Kalayan FlexiSPY kuring mendakan anjeunna salingkuh sareng sanés hiji tapi dua budak awéwé. Anjeun teu tiasa ngabayangkeun kumaha kagetna kuring. Dunya kuring remuk-remuk dina sababaraha detik. Abdi teu tiasa ngijinkeun ieu bakal kajantenan deui. Ti saprak ayeuna kuring bakal salawasna ngagunakeun parangkat lunak ieu pikeun nénjo kabogoh kuring. Aranjeunna henteu kedah dipercaya. Nuhun phonepy.com. "

"Kuring ngagaleuh Highster Mobile. Parangkat lunak anu hébat. Dina 4 dinten kuring mastikeun mamang kuring. Éta nyeri tapi langkung saé ayeuna tibatan saatos 10 taun. Kalayan awéwé éta kuring ngarencanakeun ka hareupna. Kuring bahkan ngabayangkeun kumaha sigana barudak urang. Hoyong kuring mésér ieu parangkat lunak tadi. Nuhun telik telepon, Mark. "

"Henteu héran laporanana goréng, pondok sareng teu profesional. Anjeunna nyéépkeun waktos waktos seueur dina surfing wéb na dina iPhone na. Bungah kuring mésér perangkat lunak telik telepon. Kuring langsung mecat anjeunna. Saatos nunjukkeun anjeunna buktina anjeunna satuju badé teu mayar pesenan. Kuring nyimpen seueur artos ku parangkat lunak ieu. "

Aplikasi telepon nenjo pangalusna mSpy